Ha kiderülne, hogy négyes ikrekkel terhes vagy, akkor megtartanád őket?
Figyelt kérdés
2017. febr. 8. 14:13
3/40 anonim válasza:
Mindenképpen!Hihetetlen csoda,bármilyen nehéz is lenne,egy percig sem gondolkoznék ezen!
5/40 anonim válasza:
igen, nagyon is. Még jó hogy!!!! Azért mert 4 lett, öljük meg, mert sok? Minden okkal történik. Mind a négynek dolga lehet a Földön. :)
8/40 anonim válasza:
Hát, ha már van 2-3 gyerekem, nem hinném.
De nagyon nagyon a körülményektől függne.
9/40 anonim válasza:
Nekem van 4 gyerekem, és biztos, hogy megtartanám, bár már nem tervezünk többet. De végig attól rettegnék, hogy időre szülessenek és egészségesek legyenek.
10/40 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek,nem tudom magamat beleképzelni eléggé ebbe a helyzetbe. Ha első terhesség lenne, szerintem sokkot kapnék, hogyan tudnék azonnal négyet ellátni? Ha meg lenne már egy vagy kettő, akkor meg a szám sokkoló, mivel egyik gyerekre sem jutna elég idő. De elvetetni is képtelen lennék!
Megnyugtató a tudat, hogy ez milyen ritkán fordul elő természetes úton!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!