A védőnő nem tudja javasolni a táppénzt hogyha azt tanácsolja hogy hazudjak?
Figyelt kérdés
Boltban dolgozok 10 óra állás, több 10 kg emelgetése nap mint nap, sokat görcsöl a hasam a nőgyógyásznak mondtam aki azt mondta ezzel lehet dolgozni, a védőnő azt mondta a következő alkalommal füllentsek hogy volt pici barnázás/vér. Szeretném ha a védőnő írná be a könyvbe ha ez megoldás lehetne2017. febr. 2. 18:46
11/12 anonim válasza:
Nem kell hazudnod. A görcsölés elég indok a táppénzre. Menj másik orvoshoz (sztkban is van több), és mondd h görcsöl a hasad mert egész nap állsz és emelgetned kell.
A vérzést jobb lenne kihagyni a dologból, mert annak azért általában van nyoma is.
12/12 anonim válasza:
Próbálkozz a háziorvosodnál, én nem voltam táppénzen de végig kérfezgette hogy szeretném-e kiiratni magam munka helyett. Ha rendes simán kiir kevesebb indokkal is. Mondjuk stresszes munka miatt is. Vagy ha mindenképp szakorvosi ajánlás kell és sztk-s a doki nem fogadott akkor menj másikhoz, valaki csak ad ajánlást a kiiráshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!