Tudnatok segiteni nekem?
3.keruletben lakom,nemreg koltoztem ide,igy nem tudom hogy kihez kell menni,34 hetes terhes vagyok,eddig a volt lakcimemen voltam vedononel,de mar ide kell jarnom a 3.keruletbe.
Hogyan mukodik ez?
Felhivom a vedonot akihez tartozom,idopont es utana?
Tudom hulye kerdes,de nem tudom hogyan kell tovabb.
A terhesgondozast ki veszi at?
En meg mindig a volt lakcimemnel vagyok nogyogyasznal ahol a kiskonyvbe ir mindent.O maradhat vagy nekem at kell mennem mas nogyogyaszhoz?
Es a terhesgondozas hogy megy es hol?
A vedononek kikene jonnie hozzank,de meg nem tudtam vele beszelni,az nem gond?
A margit korhazban fogok szulni,de nem tudom hogy milyen orvosok es noverek vannak,csecsemosok es hogy mit kell vinni,ami tenyleg fontos?!
Valaki szult mar a margitban??
Tapasztalatokat leirnatok es velemenyeket?
A gyerekorvost merre fogom megtalalni?Az sztk hol van itt?
Szia, nem tudom, honnan költöztél át a 3. kerületbe, de szerintem ha a régi orvosod, kórház, védőnő nincs túl messze, járhatsz oda is továbbra.
Az illetékes védőnő meg majd ad időpontot és be kell menni hozzá. A Margit kórházat is keresd fel és találj egy orvost, akinél szülhetnél, már ha nem akarsz az épp ügyeletesnél szülni. Én a helyedben lecsekkolnám az ottani szülészekről a véleményeket és úgy választanék orvost, azért mégsem mindegy, kinél szülsz, kihez jársz.
11.keruletbol jottem at,a vedonom mondta hogy o mar nem tud ellatni mivel ide koltoztem es ezert keressem fel az ittenit.
Az orvosomat viszont nem cserelnem le semmi penzert,annyira jo es kedves,hogy csoda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!