Hogyan tovabb? Segitseg!
7honapos terhes vagyok,a paromhoz fogok koltozni a 3.keruletbe,de meg felujitas alatt van,igy meg a 11.keruletben lakom,ide jarok nogyogyaszhoz,uh-ra es vedonohoz is,csak jovohonapban lesz kesz a masik lakas es utana leszek oda bejelentve.
Nagy baj ha addig maradok meg a sajat vedonomnel?
Nogyogyaszomnal?
Azt tudom ha a 3.keruletben fogok lakni akkor vedonot kell valtanom,de addig maradhatok vagy akkor is kell valtanom?
A vedonom mondta hogy szoljak ha elkoltozom,mert ki kell jonniuk hozzank.
Hogyan mondjam el majd a nogyogyaszomnak hogy elkoltozom es orvost cserelek?
Szent Margit korhazban a nogyogyaszhoz hogyan tudok atmenni?Terhesgondozas ott is van?
Meddig maradhatok a 11.keruleti orvosomnal?
1#
Akkor csak koltozes utan kell a vedonot megkeresnem.A vedonom mondta hogy szeretne kijonni hozzank,de ha mar bekason fogok lakni akkor az nem az o terulete,igy keresnem kell mast.De en meg csak jovohonapban leszek bejelentve oda.
Es ha oda koltozom,de nem vagyok bejelenetve csak ideiglenesen??
Nincs orvosom meg,akit valasztottam volna o mar nem valal szulest,csak nogyogyasz maradt.Nem is ismerek jo szulesz orvost.
Mindket korhazrol hallottam jot is es rosszat is,csak hogy kozelebb van a szent margit hozzank akkor.
2#
Nem szeretnem lecserelni,o nalunk a legjobb doki,odafigyel mindenre,minden kerdesemre valaszol,nala szulettem en is.
Igaz hogy messze van,de nem tudom hogy jol jarnek vele ha a 7.honapban lecserelnem masra.Igen azt tudom,csak gondoltam ha mar itt lakom majd akkor az kozelebb van,de nem tudom milyen a Szent Margit korhaz,vagy hogy hogy bannak az emberrel itt,milyenek ott az emberek vagy hogy milyen a korhaz.
3#
En is ezen gondolkozom.
az számít, hogy hol laksz. tök mindegy a bejelentett cím.
ha duna oldalára költözöl akkor a füst milán utcai rendelőbe menj be (kivétel ha kabar utca), ha hegy felöli akkor csobánka tér, egészséges rendelőbe bemész és mondod hol laksz, megmondják ki a védőnőt. őt ugye nem választod, területileg jár és miután megszülsz, egyből ki fog menni.
margitban van terhesgondozás, C épületben az onkológia mellett. uh pedig az a épület 3. emeletén.
jó orvosok vannak a margitban, nekem még friss az élmény, most szültem :) viszont maga a kórház lepukkant, a gyermekágyas osztály pici, tele van zsúfolva, egy gusztustalan wc van, de ki lehet bírni. csecsemősök többsége bunkó, étel vacak és kevés, viszont a hangulat jó :D
Hegyfeloli oldalon lakok majd.
Terhesgondozas jo?
Ugy ertem jol vegzik?
Az uhsok milyenek?kedvesek,segitokeszek?
Az orvosok rendesek?figyelnek mindenre?
Tudnal nekem meselni rola?Gratulalok a babahoz :)
Nagyon lepukkant?semmi baratsagos kornyezet?vagy bababarat?
Mennyire rossz a kaja?Eheto vagy inkabb ne?
A baba veled volt vagy azert vigyaztak ra?
Furdest hogy oldottad meg?
Koszonom az eddigi valaszokat,mindenkinek ment a zold kez!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!