Melyik számít első vizeletnek? Olvass tovább!
Nem azért mondják, hogy reggeli vizeletből jobb tesztelni, mert tényleg az számít, hogy reggeli legyen. Csak azért mondják, mert éjszaka nyilván nem jár annyit mosdóba az ember, mint napközben, tehát a reggeli vizelet sokkal koncentráltabb lesz, mint bármelyik másik. A koncentráltság számít. Vagyis olyan vizeletből tesztelj, ami előtt hosszabb időn át nem voltál mosdóba. Ez a lényeg.
Amikor én terhes voltam, akkor 2 tesztet csináltam, az egyiket délután, amikor hosszú órákon át nem tudtam elmenni mosdóba, nagyon erős pozitív lett a teszt. Másnap reggel ismételtem, amolyan biztonság kedvéért, ugyanolyan teszttel, de előtte hajnalban voltam mosdóba, nem is lett olyan erős, mint az előző napi.
Szóval nem feltétlenül a reggeli vizeleten van a hangsúly, mintsem inkább a koncentrált vizeleten.
Pedig igaza van a hatodik válaszolónak. Én este, munka után teszteltem. Rögtön erős pozitív volt.
Csak a menzi kimaradása után kell tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!