17hetes kismama vagyok ma nagyon kínzó fogfajas gyötört sajnos nm birtam tovabb és be vettem egy flektort meg még egyet összesen 4flektort és 4 donalgint. Tudom felelötnenség volt de . Mi baja llehet a babának tőle?
Figyelt kérdés
Mostmár aggódom de nem birtam tovább2016. jún. 9. 22:03
1/48 anonim válasza:
Menj el fogorvoshoz,gyógyszer bekapkodás helyett!
2/48 anonim válasza:
ezeket tilos szedni!!! ügyeletre mennék azonnal! panadol vagy algoyprin amit szabad szedni! ráadásul ennyit egyszerre!
3/48 anonim válasza:
"be vettem egy flektort meg még egyet összesen 4flektort és 4 donalgint"
csak kíváncsiságból, hányas voltál matekból?
flectort be lehet venni 6 hónapos korig, viszont donalgint nem szabad terhesen. szegény baba, biztos koki ma a sok méregtől :(
egyébként az nem jutott eszedbe, hogy felkeress egy orvost?
4/48 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ilyen felelőtlen??? Ha érzéstelenítő nélkül húznák ki, azt is kibírnám a gyermekem érdekében. Gondolom a babádnak is jutott belőle rendesen. Gratulálok.
5/48 anonim válasza:
Keress fel egy fogorvost és beszélj a nőgyógyászoddal. Mondjuk a fogfájás jelentkezésénél kellett volna fogorvoshoz menni, nem pedig beszedni fél nap alatt 8! szem gyógyszert...
6/48 anonim válasza:
Durva mennyiség... :( Szerintem ez így konkrétan nem meghatározható, hogy mi baja lehet tőle... Tarts otthon Panadolt, bármikor jöhet egy fejfájás, láz!
7/48 anonim válasza:
Utolso elotti. A babadnak sokkal jobban artana a sokk es a fajdalom ami teged erne.. ott mad nem egy tejfog kihuzasarol lenne szo...
Kerdezo igen felelotlen voltal. Menj ugyeletre (ahogy a magyar korhazakat ismerem ne lepjen meg ha nem "dicsernek" meg)
8/48 anonim válasza:
És mi lesz az ügyeleten? Kiszedni már nem tudják a gyógyszert, meg nem is kígyóméreg, nincs antiszérum, amit beadnak és meg se történt. Szomorú, hogy ennyire nem számít a magzatod. Szerintem a felelősség legalapabb szintje, hogy előre felkészülök, hogy baj esetén terhesen mit vehetek be. Ha nem vagyok ennyire előrelátó, legkésőbb a fájdalomkor ráguglizok, mit lehet bevennem. De utólag már nem mindegy??? Vagy azt vártad, hogy megnyugtassanak, hogy á, semmi gáz...?
9/48 anonim válasza:
Ez eleg szar felfogas (utolsonak irom).... amit az elejen irsz. Ennyi erovel aki rakos minek menjen orvoshoz ugysem 100% hogy tudnak segiteni?! Eleg pesszimista hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!