17hetes kismama vagyok ma nagyon kínzó fogfajas gyötört sajnos nm birtam tovabb és be vettem egy flektort meg még egyet összesen 4flektort és 4 donalgint. Tudom felelötnenség volt de . Mi baja llehet a babának tőle?
Figyelt kérdés
Mostmár aggódom de nem birtam tovább2016. jún. 9. 22:03
21/48 anonim válasza:
A hajam az égnek ált mikor olvastam a kérdésed 8 db gyógyszer. Ha fáj valami irány a doki 32 hkm vagyok eddig kétszer vettem be algopyrint de csak felet inkább türtem a fájdalmat. Sok mindent okozhat egy rossz fog ki lehet bírni a fogorvosokat
22/48 anonim válasza:
Na ezt a sok leoltast sem ertem. Nektek nem lesz se jobb se rosszabb h o mit csinált. Megtörtént, es kész. Sztem édesen mindegy milyen gyógyszer vagy gyogyszerszeru valamit eszik az ember Mindenre ra van irva h terhesen ne. Szoval meg a panadolra is, amit pedig dokik ajánlanak. En felfaztam. Doki és tisztító por amire rairva h ne terhesen, majd javallatoknal hogy terhesség alatti húgyúti tisztítás... No comment a gyogyszerekre. Am a sok ellenre, ha begyulladt volna a kérdezi foga es mucsarocsoge alson el, kocsi nincs, és ejjel egykor 40fokos laza lesz a fogatol??? Az jobb? En ugy tudom inkabb egy gyógyszer mint láz vagy gyulladás. Es ezt a gyerek szempontjából nézem! Na mindegy. Kérdező irany egy jo magan fodoki ahol helyre teszik a dolgot.
23/48 anonim válasza:
Kisgyerekünk van, nem szoptatok. 2 hete elkezdett fájni a fogam egyik este, másnap reggel már körbe is telefonáltam a belvárost, ki tud aznap fogadni. Pedig nem hordok egy magzatot a hasamban, aki belőlem táplálkozik. Csak épp a családomnak szüksége van rám, és nekem is magamra. Ez nem csak terhesség kérdése, nagyobb egészségtudatosságra lenne szükséged, magad miatt, ha már a leendő gyerek miatt nem.
24/48 anonim válasza:
Nekem egy ejszaka 4 algopiryn csuszott l majd meghaltam a fogfajastol. Reggel elmentem dokihoz. Megvsinaltak a fogam. De 3 napra ra elveteltem. Sok volt a gyogyszer a pici ek. Mai napig banom hogy akkor amarha voltam..... Azota sem tudok teherbe esni. Valoszinu ez a buntetes amiert felelotlen voltam. Ennek mar 2 eve.
25/48 Mono144 válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Nagyon sajnálom ami veled történt, de a helyzet az hogy sajnos lehet amúgy is elment volna a babád :( Az hogy bevettél 4 szem algopyrint egy egészséges terhesség esetén kibírja a picur. Bár tudtommal 4 szemet amúgy sem lehet belőle bevenni maximum 3-at nem terhesen is. Én a terhességem legelején nekem is influenzám volt. Mivel tudtam hogy már terhes vagyok lázat kellett csillapítani. Hétvége volt, és sehová sem tudtam menni gyógyszerért. Ezért Algopyrinnal és homeopátiás készítményekkel csillapítottam a lázam. Az orvosom akkor azt mondta hogy ha megtapad nem lesz baj. Szerencsémre nem lett baj. Van ezer sztori, sokan kaptak antibiotikumot is terhesség alatt, és a baba mégis megmarad.
26/48 anonim válasza:
#24es, nagyon sajnálom ami veled történt :"((((
27/48 anonim válasza:
24#-es válaszoló, igen, az Algopyrint sem szerencsés terhesen, mert fokozza a vérzékenységet, könnyen lehet, hogy ez a hatása (különösen 4 szemnél) vezetett a vetéléshez.
28/48 anonim válasza:
Nekem mikor terhesen begyulladt a bölcsességfogam, szegfűszeget rágtam (fájdalomcsillapító - lidokian szerű hatással, és gyulladáscsökkentő) és felhívtam a nőgyógyászt, és a fogorvost a további teendőkről.
Mit okozhatott(oxigénhiány, fejlődő szervezetnek átjutó olyan anyagok amik neki károsak)? Bármit. Olyat is, ami lehet csak 2éves korában lesz szembetűnő... :(
29/48 anonim válasza:
Na, kérdező, mit mondott az orvos? Mert ugye reggel csak elmentél!
30/48 anonim válasza:
Szerinted el ment fogorvoshoz az aki inkább tömi magába a gyógyszereket? Kérdező itt senki sem bántásként írja a véleményét De éppppppp észell belegondolva 17 hetesen erős fájdalomcsillapítókat szedni oltári felelőtlenség ilyen tájt feljlődik a magzat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!