Kb 4 hetes kismama vagyok. Sajnos épp egy tüdőgyulladás közepette, nagyon köhögök és olyankor mintha szivárogna valami a hüvelyből. Lehez magzatvíz?
Figyelt kérdés
Lehet hogy magzatvíz az erős köhögèstől?Vagy ez butaság?2014. dec. 6. 17:41
1/15 anonim válasza:
4 hetesen kb. egy kis 3 mm-es felritkulás van a méhnyálkahártyában, még petezsák sincs, nemhogy látható, szivárgó magzatvíz. Szóval igen, butaság. :)
A tüdőgyuszira szedsz gyógyszert? A lázzal kell főleg vigyázni.
2/15 anonim válasza:
Pisi, nyugi. Én is túl a tüdögyulán ... remélem doki látott már!
3/15 anonim válasza:
4 hetes terhesen még nincs magzatvíz. Nekem 6 hetesen is csak egy üres petezsák volt. 8 hetesen volt embrió és szívhang.
A kérdés butaság:)
De valóban vigyázz a lázzal.
4/15 anonim válasza:
Magzatvíz 4 hetesen?
Kicsit többet kéne tájékozódnod a testedről, ha már terhes vagy...mondom ezt úgy, h én is az vagyok, de én nem tudnék ilyen tudatlanságban létezni.
5/15 anonim válasza:
Ne félj az nem magzat víz mert ahogy elöttem lévők is írták még 4hetesen nincs.Az csak pisi.Nekem is szokott lenni mikor nagyon köhögök és elötte nem is éreztem,hogy kell pisilnem.
6/15 A kérdező kommentje:
Lázam már nincs gyógyszert szedek,csak köhögök.Ismerem a testem csak a terhességet nem!
2014. dec. 6. 18:14
7/15 A kérdező kommentje:
Úgy tudtam itt segítik egymás és nem gúnyolják,nem vagyunk egyformák.Akinek nem inge ne vegye magára.......A többi kommentet köszönöm!!!!
2014. dec. 6. 18:16
8/15 anonim válasza:
Gyógyszerben egyeztettél a terhességről az orvossal? Ha négy hetes vagy, akkor a napokban tesztelhettél csak pozit, ha nem, akkor rosszul számolod a heteket. :)
9/15 A kérdező kommentje:
Termèszetesen voltam orvosnál,gyógyszert nem csak magamtól szedek,nőgyógyásznál is voltam.
2014. dec. 6. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!