Magzatvíz lehet?
Én is beszereznék valami ilyen csodadolgot ha kétségeim lennének.
Nekem a szülés napján volt olyan folyásom ami vízszerű volt, és az volt benne a furcsa, hogy sokszor kellett tisztaságit cserélni. Estére be is indultak a fájások. Viszont a hígabb folyás magától a terhességtől is lehet, nálam is előfordult.
Nem akarlak megilyeszteni, de leirom velem mi történt. Nalam 19 hetesen történt hasonlo szituacio, viszont en annyira ereztem hogy baj van ezert bementunk a korhazba. Csinaltak tesztet magzatvizre es pozitiv lett. Rogton ultrahang hogy keressek a repedest de nem talaltak. Meg ket hetig folyamatosan minden nap pozitiv volt a teszt de repedest semmikor sem talaltak. Az orvos azt mondta hogy ilyen korai terhessegnel elofordul az alpozitiv teszt. Azota eltelt lassan 9 het es minden rendben van, de en a helyedben ha nem vagy nyugodt inkabb a korhazba mennek mintsem a patikaba.
Remelem minden rendben lesz veled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!