Magzatvíz szivárgás v fertőzés? Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Egy pár napja erősebb folyásom van,de az krém színű fehér volt. Tegnap este éreztem,mikor fürödtem mintha kellemetlen lenne s,égett ott lent mikor mosakodtam és hozzá értem. Éjszaka pedig többször keltem arra,hogy nedves a bugyim,nagyon. Most átlátszó folyásom van,spékelve egy kis viszketéssel és égő érzéssel.
Dokimhoz kértem időpontot ma délutánra nagyon meg vagyok ijedve,mire számítsak szerintetek? Ha esetleg magzatvíz mit tudnak vele csinálni ebben az időszakban? Nagyon korai lenne még szülni :(
32hkm
2014. okt. 30. 11:29
1/12 anonim válasza:
Ha magzatvíz szivárog az nem jár égető,viszkető érzéssel.Valószínű valami fertőzés vagy gomba.
2/12 anonim válasza:
A magzatvíz nem krém színű fehér és nem okoz égető érzést. Az hogy most épp átlátszó az sem jelenti feltétlenül hogy magzatvíz lenne. nem tudom ezzel megnyugtattalak-e
3/12 A kérdező kommentje:
Eddig nem foglalkoztam vele annyira,mert fehéres színű volt,de most teljesen vizes.. ha fertőzés akkor is rohanok a dokihoz nehogy komolyabb baj legyen belőle
2014. okt. 30. 11:53
4/12 anonim válasza:
A vizes folyás is lehet fertőzés eredménye, és ha mellé kellemetlen tünetek is társulnak, tuti, hogy az. Nem kell megijedned, terhesség alatt ez gyakran előfordul, a dokid remélhetőleg megoldja.
5/12 A kérdező kommentje:
a 18.héten volt már ugyan ilyen bő vizes folyás,de az mellé nem voltak még ilyen kellemetlen tünetek is...
2014. okt. 30. 12:37
6/12 anonim válasza:
Gyógyszetárban lehet kapni egy Loretan nevű betétet, ami jelzi, ha magzatvíz szivárog. Vegyél ilyet!
7/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá,de ugyanúgy elszineződik a fertőzéstől is.. azzal meg nem vagyok beljebb mert nyilván fertőzésem biztos van a viszketés miatt :(
de köszönöm a tanácsot!
2014. okt. 30. 13:21
8/12 anonim válasza:
Inkább fertőzés, majd írd meg mit m ondott a doki, és jobbulást.
10/12 A kérdező kommentje:
Fertőzés :(
külső gomba :/
2014. okt. 30. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!