Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amniocentézis után lehet...

Amniocentézis után lehet magzatvíz szivárgás?

Figyelt kérdés

Volt valaki esetleg ilyen helyzetben?

Délelőtt voltam a vizsgálaton azóta itthon fekszek de ideges vagyok amiatt, hogy nem tudom eldönteni vajon a vizes folyást érzem ami eddig is volt néha vagy magzatvizet. :/

A kórházba bemenni is félek nehogy az utazással csináljak bajt.

17hkm

2014. okt. 29. 18:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
nekem is volt egy hónapja amniocentézis,de nekem nem szivárgott,de lehet hülyeséget írok de nem is szivároghat hisz a hasfalon keresztül vették.szóval sztem csak folyás...
2014. okt. 29. 18:14
 2/26 anonim ***** válasza:
Ha minőségre és mennyiségre is olyan, mint a folyás szokott lenni, akkor nincs gond. Viszont ha több és tovább tart akkor sajnos lehetséges hogy a magzatviz az. Remélem minden rendben,majd írd meg mi lett. Minden jót
2014. okt. 29. 18:21
 3/26 anonim ***** válasza:

a szivárgás egyfolytában csordogál(ezt jól leírtam)

és napi 2-3 bugyit is cserélned kell miatta annyira átázik.

32hkm

2014. okt. 29. 18:39
 4/26 anonim ***** válasza:
szia,1.-es válaszoló vagyok :) Utána olvastam és ezt találtam róla (szóval hülyeséget írtam ,bocsi.)Az amniocentézisnek ritka az anyai vagy a magzati szövődménye. Néhány nő a beavatkozás után 1-2 órán át enyhe fájdalmat jelez. Kb.1-2% az esélye a pecsételő hüvelyi vérzésnek vagy a magzatvíz-szivárgásnak, de ezek általában rövid ideig tartanak és kezelés nélkül rendeződnek. Az amniocentézis következményeként kialakuló vetélés esélye 1:200. A tű okozta sérülés a magzaton nagyon ritka.
2014. okt. 29. 18:40
 5/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nem folyamatos bár fekszek non-stop de néha érzem hogy valami mintha folyna. Semmiképp nem nagy mennyiség kb. 1-2 csepp. Eddig is volt híg fehéres folyásom de most nem tudom eldönteni, hogy az-e...
2014. okt. 29. 18:51
 6/26 A kérdező kommentje:
Nemsokára hozza a férjem a betétet ami kimutatja ha az és kiderül.
2014. okt. 29. 19:05
 7/26 anonim ***** válasza:

Igen, lehet tőle magzatvíz szivárgás. :(

Azért orvosnak meg kellene mutatni sürgősen.

2014. okt. 29. 21:06
 8/26 anonim ***** válasza:
Na, mi volt?
2014. okt. 30. 12:23
 9/26 anonim ***** válasza:
Kérdező ugye nincs gond?
2014. okt. 30. 13:59
 10/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdést. Az túlzás, hogy jól vagyunk. A betét sajnos kétség kívül elszíneződött úgyhogy rohantunk vissza a SOTE-ra ahol megvizsgáltak de azt mondták, hogy sajnos biztosra nem tudják megmondani az-e vagy sem. Azért ez a mai világban számomra hihetetlen. Volt UH ami szerint a magzatvíz mennyisége átlagos. A vérképemről nem mondtak semmit én pedig nem tudom értelmezni. Végül hazaengedtek és szigorúan feküdni kell és Klion kúpot használni hátha csak bakteriális fertőzés. Ha gond van menjek vissza, ha nincs nagyobb gond akkor hétfőn kontroll.
2014. okt. 30. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!