Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amniocentézis után lehet...

Amniocentézis után lehet magzatvíz szivárgás?

Figyelt kérdés

Volt valaki esetleg ilyen helyzetben?

Délelőtt voltam a vizsgálaton azóta itthon fekszek de ideges vagyok amiatt, hogy nem tudom eldönteni vajon a vizes folyást érzem ami eddig is volt néha vagy magzatvizet. :/

A kórházba bemenni is félek nehogy az utazással csináljak bajt.

17hkm

2014. okt. 29. 18:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ez durva...ha elszineződött a betét akkor biztos hogy magzatviz. És ennek ellenére kiengedtek.... Csodálatos, ez a magyar eü.

Kedves kérdező aggódom értetek, mindenképp írj majd.

Megkérdezhetem miért volt szükség a vizsgálatra?

2014. okt. 30. 20:11
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszönjük! Ránk fér egy kis bíztatás...

Most aggódhatok emiatt és az eredmény miatt is.

A betét állítólag elszíneződik bakteriális fertőzés miatt is és a folyas jellegéből arra gyanakszanak hogy erről lehet szó magzatvíz szivárgás helyett. Nagyon remélem!

Az amnio magasabb tarkóredő és nagyon magas bHcg miatt volt ajánlott. Megbántam... :(

2014. okt. 30. 20:40
 13/26 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Ne ostorozd magad.

Minket is elküldtek, mert rossz lett a Down-szűrés (1:170), de mi nem mentünk el, mert végigolvastam a lehetséges vetélési kockázatokat.

2014. okt. 31. 08:30
 14/26 A kérdező kommentje:

Én azért nem féltem a vizsgálattól mert 6 éve már egyszer kellett csinálni a kisfiamnál is.

Gondoltam akkor sem volt gond most se lesz.

A mai nap pozitívuma, hogy a betét 7 óra használat után sem színeződött el eddig. Nagyon bízok benne hogy rendben leszünk de olyan messze van még a hétfői kontroll.

Köszönjük a szurkolást és aggódást igyekszünk épségben egyben maradni!

2014. okt. 31. 18:00
 15/26 anonim ***** válasza:
Kívánok minden jót nektek!!!!!!!! :)
2014. okt. 31. 18:20
 16/26 A kérdező kommentje:

Köszönjük!

Másfél hét után holnap lesz meg a kenet eredménye.

2014. nov. 6. 07:49
 17/26 anonim ***** válasza:

Megírod majd?

Minden rendben?

2014. nov. 6. 08:06
 18/26 A kérdező kommentje:

Persze mindenképp írok majd.

Most úgy néz ki minden oké. Kicsi folyás még van de nem vészes.

2014. nov. 6. 09:24
 19/26 anonim ***** válasza:
Ne bánd meg!Nekem 1:120 volt a kockázatom.Már a 18. héten voltam,amikor megvolt az amnio.Igaz,magán úton(az akkor,2007-ben még működő Telki kórházban),és 3 nap múlva eredménye volt...egészséges babám született.Aztán 2012-ben ismét alávetettem magam a 11. héten,de akkor egy CVS-nek(Istenhegyi úton,Hajdu Krisztinánál).4 nap,szerencsére negatív eredmény,és egészséges baba lett a végeredmény....egyik beavatkozást se bántam,meg,holott tudtam,hogy van egy kis kockázat!Hidd el,hogy a legjobb döntést hoztad!Pihenj sokat!
2014. nov. 6. 16:46
 20/26 anonim ***** válasza:
Én inkább Nifty-t csináltatok legközelebb, ugyanennyi a biztossága és nincs kockázata.
2014. nov. 6. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!