Amniocentézis után lehet magzatvíz szivárgás?
Volt valaki esetleg ilyen helyzetben?
Délelőtt voltam a vizsgálaton azóta itthon fekszek de ideges vagyok amiatt, hogy nem tudom eldönteni vajon a vizes folyást érzem ami eddig is volt néha vagy magzatvizet. :/
A kórházba bemenni is félek nehogy az utazással csináljak bajt.
17hkm
Ez durva...ha elszineződött a betét akkor biztos hogy magzatviz. És ennek ellenére kiengedtek.... Csodálatos, ez a magyar eü.
Kedves kérdező aggódom értetek, mindenképp írj majd.
Megkérdezhetem miért volt szükség a vizsgálatra?
Köszönjük! Ránk fér egy kis bíztatás...
Most aggódhatok emiatt és az eredmény miatt is.
A betét állítólag elszíneződik bakteriális fertőzés miatt is és a folyas jellegéből arra gyanakszanak hogy erről lehet szó magzatvíz szivárgás helyett. Nagyon remélem!
Az amnio magasabb tarkóredő és nagyon magas bHcg miatt volt ajánlott. Megbántam... :(
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Ne ostorozd magad.
Minket is elküldtek, mert rossz lett a Down-szűrés (1:170), de mi nem mentünk el, mert végigolvastam a lehetséges vetélési kockázatokat.
Én azért nem féltem a vizsgálattól mert 6 éve már egyszer kellett csinálni a kisfiamnál is.
Gondoltam akkor sem volt gond most se lesz.
A mai nap pozitívuma, hogy a betét 7 óra használat után sem színeződött el eddig. Nagyon bízok benne hogy rendben leszünk de olyan messze van még a hétfői kontroll.
Köszönjük a szurkolást és aggódást igyekszünk épségben egyben maradni!
Köszönjük!
Másfél hét után holnap lesz meg a kenet eredménye.
Persze mindenképp írok majd.
Most úgy néz ki minden oké. Kicsi folyás még van de nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!