Mit tegyek ha 12hetes terhes vagyok és elkaptam valamit fertőzést vagy gombát?
Figyelt kérdés
viszket és csíp és folyásom is van.a doki kiirt vagy 3hete valami sűrű folyadékot amivel kennem kell,de attól mégjobban csíp.fürödjek meg valamilyen teában?doki szerint most még nem írhat kenőcsöt se kúpot.2014. okt. 23. 13:15
1/5 anonim válasza:
Szerintem addig a szexet feltétlenül szüneteltetsd, fürdőt ne vegyél. Kérj tenyésztést, hogy mi okozhatja a fertőzést. Nekem 12. hét előtt (igaz csak csak csípett a hüvellyem, folyásom nem volt, gyulladást nem láttak) Vitagyn-t ajánlottak. Ezt 2-szer használtam, elmúlt. Nem egy olcsó mulatság de egy próbát megér. Nem gyógyszer. Applikátort ne használd.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :) csak nemtudom eldönteni hogy ma menjek a dokihoz,vagy várjam meg a hétfőt,mert most hétfőn voltam dokinál megfázással és azt mondta hogy most nemirhat még ki nekem semmit mert fejlődnek a szervecskéi,várjak még egy hetet és akkor már lehetlessz,csak félek hogy hétfőig nem e lenne a babára veszélyes
2014. okt. 24. 08:40
4/5 anonim válasza:
szia, nekem volt 2x is,orvos irt kupot, és az helyre hozza. de szerintem ne várj vele,érdemes megnézetni és kezeltetni!
5/5 A kérdező kommentje:
szerdán voltam a dokihoz,de megse nézett,csak kiírta a gynazol krémet :-/
2014. nov. 1. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!