Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11hetesen használhatok caneste...

11hetesen használhatok canesten krémet? Nemlessz baja a babának tőle? :- (

Figyelt kérdés
pénteken szerettem volna ha a doki megnéz mivel égető,viszkető érzésem van,és fehér folyàsom,de doki szabadságon van.gyògyszertárban canestent ajánlottak.csak félek mert pá hete a doki azt mondta hogy nemirhat ilyesmire még semmit mert a babának fejlödnek a szervei

2014. okt. 27. 13:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt nyugodtan használhatod. Nem igazán ér semmit, de ezt lehet... Én még a kúpot is használtam az első 12 hétben.
2014. okt. 27. 13:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk csak hüvelycsípésem volt, a 11. héten, a Vitagynt ajánlott a doki. Mondjuk ne kevefd Canestennel. Nem is túl olcsó. Elvileg a hüvelyflórát helyreállítJa.
2014. okt. 27. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!