Mit használhatok? 6 hetes vagyok! Égő csípő érzésem van ott lent!
Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 10:37
1/9 anonim válasza:
Menj be a kórházba, ott majd megmondják.
2/9 anonim válasza:
Valószínű, hogy felfázás. Ezt most inkább ne akard házi praktikákkal megoldani, mert lehet, hog csak ártanál vele a babának (forró ülőfürdő tilos), igyál sokat és irány a doki, ő majd ír rá valamit, ami segít neked és nem árt a picinek.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor a canesten kenőcsöt kizárt dolog használni ilyenkor?
2014. márc. 16. 11:32
4/9 anonim válasza:
Canesten kenőcsöt szabad használni terhesség alatt, meg Canesten kúpot is aplikátor nélkül. De ha nem gombád van, nem sokra mész vele. (Gombára jellemző a bővebb, túrószerű folyás). Lehet használni tejsavas kúpot is, az a hüvely egészséges flóráját állítja vissza, enyhe fertőzésre jó, gyógyszertárban lehet kapni. Gondolom, mész valamikor úgyis nőgyógyászhoz, ő tud tenyésztést csináltatni, és az alapján gyógyszert írni.
5/9 anonim válasza:
Miért, 100%-osan biztos vagy benne, hogy ez gomba és nem felfázás? Amúgy a canesten szokták engedni a terhesség alatt, de ha nem az a bajod amkor csak félrekezelgeted magad és a tényleges okot nem szünteted meg, az pedig gond. Tényleg menj orvoshoz, egy pisi teszttel máris kizárható a felfàzás és akkor legalább biztosan tudod, hogy a bajt a megfelelőképpen kezeled.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Ma bemegyek a korházba meglátom mit mondanak!
2014. márc. 16. 11:44
7/9 anonim válasza:
Okos döntés. Így legalább nyugodt lehetsz, hogy minden rendben lesz.
Bolodog babavárást kívánok neked!
8/9 anonim válasza:
Egyébként úgy tudom,hogy a canestent 12. héttől lehet használni. Én anno 14 hetesen s csak akkor mertem elkezdeni használni,mikor doki mondta.
9/9 anonim válasza:
Terhesség alatt biztosra kell menni, hogy mi okozza a fertőzést! Tehát orvos, tenyésztés.
Gombára pimafucin kúpot szoktak írni, ezt az első trimeszterben is lehet használni. Canestentől sem lenne gond, de nem tesztelték hivatalosan terhesség alatt, ezért nem javasolják. Tehát marad az orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!