Ha vizeletürítés után erős csípő, viszkető érzésem van, milyen kenőcsöt használhatok külsőleg az enyhítésére?
Figyelt kérdés
Canestent pl. lehet? A Betadine-re rá van írva, hogy terheseknek nem ajánlott. Valószínűleg kicsit felfáztam. 11 hetes kismama.2007. okt. 19. 10:17
1/4 anonim válasza:
Canestent. Én is azt használtam, és hamar elmúlt a csípő érzés. De inkább menj el az orvosodhoz, valószínű hogy hüvelykúpot fog felírni.
2/4 anonim válasza:
Ha a hugycsvedben érzed a fájdalmat akkor kivülről hiába kened,belül van az okozója.Ha felfáztál igyál sok folyadékot,az egy nap alatt átmossa a vesédet és elmúlik a fájdalom.Ha kivül érzed a csipést én a bepanten+ vagy a neogranormont ajánlanám ami hámositó hatású és még fertőtlenit is.A canesten gombás fertőzésre van,ha erre gyanakszol menj nőgyógyászhoz és ő felirja a megfelelő gyógyszert ami nem árt a babádnak!
3/4 anonim válasza:
Ha a hugycsöved fáj, én az urológiát javaslom.
Van egy por, amit éjjel kell meginni, reggelre kimossa a hólyagból a bacikat és minden rendbejön, de nem tudom a terhességre való hatását.
mindenképp konzultálj orvossal
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló panaszom, az orvosom azt mondta, hogy a terhesség korai szakaszában még semmilyen gyógyszer nem javallott. Azt ajánlotta, hogy kamilla teával öblögessek, ha viszont nem múlik el pár nap alatt, akkor végső esetben Canestent használjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!