Canesten krémet használhatok terhesség alatt?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kedves 2. válaszoló, igen, tudom, hogy orvosi kezelés szükséges, de nem bírom ki keddig ezt a szörnyű érzést, ezért szeretném addig is használni ezt a krémet, csak nem tudtam, hogy szabad e terhesség alatt. :)
Biztosan lehet, mert nekem a kenetemben volt valami a várandósság alatt, és canesten krémmel kellett kenegetnem magamat odalent, mert koraterhesen nem akart még a doki hüvelykúpot felírni.
Tehát én használtam 1 hónapig minden nap, és semmi gond :)
2-es vagyok.
Gondoltam, hogy elmész orvoshoz, írtad is, csak hozzátettem, hogy ilyenkor mindenképpen orvosi kezelés szükséges.
Egyébként pedig mivel kismama vagy, így bármikor sürgős eset gyanánt azonnal fogadnak a nőgyógyászaton, még a jövő hetet sem kell megvárnod.
Ugyanis egy hüvelyi fertőzés pár nap alatt olyan gyulladást tud okozni a hüvelyben, hogy szó szerint, bocs, hogy ezt mondom, de bepisilsz a fájdalomtól vizsgálat közben, arról nem is beszélve, hogy még lehet utána a kezelés is iszonyat fájdalmassá válhat.
Szerintem nagyon nem kéne ezzel még jövő hétig várni.
Bár ha hétfőn már mész is, az még oké, de ha hét vége felé mennél, én amondó vagyok, hogy inkább menj el előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!