Terhesség alatti aranyér? Mit használhatok rá?
Figyelt kérdés
37. hétben járok.2013. jan. 10. 12:57
1/8 anonim válasza:
Nekem nincs aranyerem,de a Sperti kúpot és kenőcsöt nagyon sokan mondják,hogy jó!!
Szerintem próbáld ki,rosszat nem teszel vele!!
Könnyű szülést :)
23+2 hkm
2/8 anonim válasza:
Hemorid kenőcs + Sperti kúp + ha vérzik is, akkor Hamamelis C15-ös homeopátiás golyócska.
Rostban gazdag étel, és mivel már közel a szülés, érdemes lenne Laevolac szirupot beszerezned, hogy a kórházban ne kellje erőlködnöd!
3/8 A kérdező kommentje:
A hemorid kenőcsöt és a sperti kúpot együtt használjam vagy egyszer ezt- máskor azt?
2013. jan. 10. 13:27
4/8 anonim válasza:
Hemorid kenőcs és kúp mehet, akár egyszerre is. Jobbulást!
5/8 anonim válasza:
Együtt kell, de nekem a patikus azt mondta, Hemorid kúpot nem szabad terhesen használni, csak akrémet, ezért javasoltam a Spertit.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. jan. 10. 14:22
7/8 Nitu26 válasza:
Szia!Én is éppen ezzel szenvedek...a Sperti tényleg nagyon jó,a kúpot is és a kenőcsöt is használd,nekem már egy fokkal jobb,de azért kell pár nap,hogy gyógyuljon.
Gyors gyógyulást neked!
26hetes kismama :)
8/8 anonim válasza:
nekem a Hemoclin gél vált be a terhasség alatt, már másnap sokkal jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!