Ha fennáll a terhesség gyanúja, mit használhatok felfázás-szerű tünetekre?
Amit az orvos mond.
Ugyanis egy fertőzés sokkal nagyobb gondot okoz, ha nincs kikezelve, mint ha éppen egy lehetséges terhességnél kezelve van az illető.
A húgyhólyaghurutot zömében bakteriális fertőzés okoz, az pedig nem fog csak úgy magától elmúlni, arra kezelés kell!
Menj orvoshoz, csináljanak vizeletvizsgálatot, abból kiderült, hogy mi a gond és azt szedd, amit az orvos felír.
Pláne, ha felmerül a terhesség gyanúja, akkor nem szabad senkinek öncélúan magát kezelgetnie fertőzéses, gyulladásos állapotok mellett.
De milyen orvoshoz mész kedden?
Első körben ezekkel a tünetekkel háziorvoshoz menj, ő helyben is tud vizeletvizsgálatot végezni, de laborba is tud beutalót adni, ahol csinálnak vizelettenyésztést. És a háziorvos egyből tud kezelni is.
Ezzel semmiképpen ne várj keddig, mert addigra úgy elszaporodhatnak a baktériumok, amennyiben ezek okozzák a tüneteidet, hogy komolyabb gyulladás is kialakulhat addigra.
Nekem ez volt az első jel anno hogy összejött a baba. Kivéve hogy nem csípett a pisi. Amugy terhesség előtt és alatt is én mezei zsurlo teát ittam felfázásra. Egy csésze nem árt bárki bármit mond. Védőnő ajánlotta a medveszőlöt. A mezei zsurlobol elég egyetlen csésze. Nekem legalább is
Orvos is tudta hogy azt ittam mikor két kereszt genny volt a vizeletemben 20 hetesen. Semmi bajunk nincs. 40.h3tben vagyunk.
Érdekes, hogy estére megszűnt.
Nem csíp a pisi, hanem csak pisiléskor fáj a húgycsövem, de egész a végénél már. Más tünetem nincs. Voltam már felfázva, és az más volt, nem tudom ez most mi lehet. Remélem akkor nekem is babától van. :) Holnap meglátogatom akkor a háziorvost (kedden nődokihoz megyek).
És mit mondott az orvos?
Mert hogy írtad, hogy ma elmész hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!