Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha fennáll a terhesség gyanúja...

Ha fennáll a terhesség gyanúja, mit használhatok felfázás-szerű tünetekre?

Figyelt kérdés
Pár napja kissé fáj, ha pisilek, gyakori vizelési ingerem és cseppekben távozó, kevés vizelés, alhasi fájdalom azonban nincs. Csak ennyi, hogy kellemetlen. Viszont most érzek egy enyhe fájdalmat is, igaz, hogy most kicsit kell is pisilnem, de nem valami kellemes érzés. Próbálkozunk a babával, kb. 1 hetem van a nemvártig. Nem szeretnék ártani, ha esetleg most összejött. Mivel kezeljem magam? Köszi a segítséget :)
2014. márc. 13. 14:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És csak tünetek alapján elmondta, hogy mit gondol, de vizeletvizsgálatot nem csinált?

Hallod, most nem ezért vagy azért, én kívánom neked tiszta szívből, ha ennyire vágysz babára, hogy sikerüljön és az miatt érezd ezeket a tüneteket, de azért egy felelősségteljes, normális orvos igen is csinált vagy csináltatott volna vizeletvizsgálatot. És ha a tüneteidet mégiscsak fertőzés okozza, akkor mi van?

2014. márc. 14. 17:56
 12/15 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, nem kell-e vizeletvizsgálat, de azt mondta nem. Mert igazából csak ennyi van, hogy ha elmegyek pisilni, akkor kicsit kellemetlen érzés. Azt mondta, hogy ha fertőzés lenne, akkor fokozottabb tünetek lennének, és ennyit még ki lehet mosni sok folyadékkal. Egyébként nem nagyon ittam az előző napokban, azt mondta, hogy valószínű sűrűbb is a vizeletem, igyak sokat, és ha nem javul, akkor hétvégén látogassak el az ügyeletre, de feleslegesen nem szeretne antibiotikummal tömni, főleg, hogy fennáll a terhesség gyanúja. Hittem neki. :) Remélem nem is lesz gond.
2014. márc. 14. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:
8 hónapos terhes vagyok és eddig kétszer kellett antibiotikumot kapnom,mert baktérium volt a vizeletemben.Azt mondta az orvos,hogy ki kell kezelni,azzal nagyobb a kárt okozunk,ha nem teszünk semmit.Remélem téged is kezelni fognak!
2014. márc. 15. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia, attol hogy nekem ez volt a tünet még valoban lehet egy felfázásod. Azért persze kivanom hogy baba legyen. Igyál sokat. a nődoki még nem fog lattni semmit.Az esedékes napján csinalj egy tesztet vagy mikor mész az orvoshoz hogy tudjad neki mondani mutatott e valamit a teszt.

Nekem is azt mondtak h a felfázást ki kell kezelni mert többet árt mint egy antibiotikum kura. Terhességem alatt volt benne részem sajna.

2014. márc. 16. 13:17
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi, már semmi bajom szerencsére. :) Persze, nem veszem készpénznek, azért írtam, hogy remélem ez nekem is egy tünet.

Nődokihoz teljesen mással kapcsolatban megyek, az időpont már rég megvan, mikor még fel sem merült, hogy esetleg most teherbe estem. :) Tudom, hogy még nem lát semmit, eleve a teszthez is még korán lesz.

2014. márc. 16. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!