Ha fennáll a terhesség gyanúja, mit használhatok felfázás-szerű tünetekre?
És csak tünetek alapján elmondta, hogy mit gondol, de vizeletvizsgálatot nem csinált?
Hallod, most nem ezért vagy azért, én kívánom neked tiszta szívből, ha ennyire vágysz babára, hogy sikerüljön és az miatt érezd ezeket a tüneteket, de azért egy felelősségteljes, normális orvos igen is csinált vagy csináltatott volna vizeletvizsgálatot. És ha a tüneteidet mégiscsak fertőzés okozza, akkor mi van?
Szia, attol hogy nekem ez volt a tünet még valoban lehet egy felfázásod. Azért persze kivanom hogy baba legyen. Igyál sokat. a nődoki még nem fog lattni semmit.Az esedékes napján csinalj egy tesztet vagy mikor mész az orvoshoz hogy tudjad neki mondani mutatott e valamit a teszt.
Nekem is azt mondtak h a felfázást ki kell kezelni mert többet árt mint egy antibiotikum kura. Terhességem alatt volt benne részem sajna.
Köszi, már semmi bajom szerencsére. :) Persze, nem veszem készpénznek, azért írtam, hogy remélem ez nekem is egy tünet.
Nődokihoz teljesen mással kapcsolatban megyek, az időpont már rég megvan, mikor még fel sem merült, hogy esetleg most teherbe estem. :) Tudom, hogy még nem lát semmit, eleve a teszthez is még korán lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!