17hetes kismama vagyok ma nagyon kínzó fogfajas gyötört
sajnos nm birtam tovabb és be vettem egy flektort meg még
egyet összesen 4flektort és 4 donalgint. Tudom
felelötnenség volt de . Mi baja llehet a babának tőle?
9-es, ritka hülye hasonlatot mondtál... Terhesen mentem ügyeletre én is többször, ha gondom volt, nem cicóztam. De most komolyan, egy ötletet mondj kérlek, hogy vajon mit tud tenni ebben a KONKRÉT esetben az ügyelet? Csak mert én el se tudom képzelni... Már a gyomrát se tudják kimosni, ki tudja ez hány órája történt.
2016. jún. 9. 22:41
12/48 A kérdező kommentje:
Megint csak a le...as válasz sehol aki nm tud normálisan irni az ne is irjon tanácsot vártam nem oltást/oktatast
2016. jún. 9. 22:55
13/48 anonim válasza:
nem értem, hogy milyen tanácsot vársz. igen, beteg lehet a babád emiatt. ha pár perce történt volna, még ki lehetne mosni a gyomrod, de így már mindegy. de ha betegen születik a babád, tudni fogod, hogy miattad van. ezzel együtt fogsz tudni élni éledet végéig?
nincs tanácsom, max az hogy máskor ne csinálj ilyet.
2016. jún. 9. 22:57
14/48 anonim válasza:
Elég egyöntetűen tanácsoltuk ugyanazt: menj orvoshoz és ne szedj be több gyógyszert. Ennyi. Ennél többet nem tudunk mondani. Majd az orvos elmondja, hogy lehet-e baja a gyógyszertől a gyereknek és ha igen, akkor mi.
2016. jún. 9. 22:59
15/48 anonim válasza:
9es vagyok nem volt szar a hasonlat.. inkabb a te felofgasod azt, nem vagy orvos, hogy tudd tehetnek e valamit ha problema alakul ki. Es az is jo tudjuk h lett.e gond vagy sem. A bajt nem lehetetlen megeloznI.
;)
2016. jún. 9. 23:16
16/48 anonim válasza:
Magzatkárosító hatása lehet például..
Szóval megroncsolódik a köldökzsinór, nem lesz elég keringés, oxigén nem jut az agyba, mozgássérült lesz.
De ez csak 1 példa a sok közül.
2016. jún. 9. 23:23
17/48 anonim válasza:
Akkor mégis mit vártál tapsot itt s válaszolóktol??!Vagy minek írtad ki?
Egy sima orvos is le***szna nemhogy laikusok.
Induljal a fogorvoshoz ahelyett hogy a babaddal jatszadozol.
2016. jún. 10. 06:27
18/48 anonim válasza:
Hát te szánalmasan hülye vagy ... egy gyógyszert még megértek, de azt is inkább megpróbálnám elkerülni, na de 8at ?!?!?!?!?! Egy egészséges ember nem vesz be ennyi gyógyszert ... -.-" Amint az egyik válaszadó írta oxigén hiánya miatt rengeteg mindene károsodhat. Nyitott gerincel, szájpadláshasadékkal, szívrendellenességgel és egyéb szépségekkel "gazdagodhat" a babád.
2016. jún. 10. 06:34
19/48 anonim válasza:
33 hetes terhes vagyok, az egész terhessegem alat egy fél algopirint, és a gyerekeim panadol szirupjából mertem enni egyetlen egyszer mert fájt a fejem! Eszembe nem jutna flectort enni....az egy dúrva gyógyszer és rá is van írva a betegtájékoztatóra hogy nem szabad! Miért nem olvastad el előtte? Menj orvoshoz és meséld el neki mi volt! Nem fognak megdicsérni az tuti
2016. jún. 10. 07:04
20/48 Mono144 válasza:
Merész volt részedről az biztos. Legalább hívtál volna fel egy orvost hogy adjon tanácsot. Nyilván most is jobb ha egy szakértő mondja majd el hogy ennyitől lehet-e baj, mint sem laikus Anyukákat kérdezz meg. Nekem bedurrant a bölcsességfogam, egész hétvégén szenvedtem vele. Hétfőn irány a fogászat, ahol kihúzták. De egy szem fájdalomcsillapítót sem szedtem. Borogattam az arcom, pihentem. Inkább tűrtem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!