Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy 7 hetes terhesen...

Normális hogy 7 hetes terhesen nem érzem magam terhesnek?

Figyelt kérdés
Nincsen semmi tünetem, és nem is volt igazán. A melleim megnőttek és érzékenyebbek, de ezen kívül semmi. Ha nem tudnám észre sem venném, hogy terhes vagyok. A hasam sem érzékeny , semmi. Volt valaki így? Ez normális vagy valami baj lehet?
2017. jan. 31. 13:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Első gyerekkel sokáig nagyon rosszul voltam, de inkább éreztem magam betegnek, mint terhesnek. Csak a félidő után kezdtem felfogni, hogy igen, bennem van egy gyerek. Sokáig arra sem gondoltam (tudtam, csak belegondolni és elhinni nem tudtam) hogy szülnöm is kell. 37. héten fogtam fel, hogy bizony a magzatot meg is kell szülnöm. Azt még nehezebb volt elhinni, hogy anya leszek. Már lassan két éves, de még mindig rá tudok csodálkozni, hogy jééé ő tényleg az én gyerekem és én vagyok az anyja. :D

Most 8hetes vagyok a másodikkal, de megint csak betegnek érzem magam. Ilyenkor még nem tudok arra gondolni, hogy vajon most is lesz-e gátmetszésem, kék vagy barna szemű lesz, fiú vagy lány lesz, hova tegyem a kiságyban stb. Ezeknél nagyon távoli dolgok.

2017. febr. 1. 08:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Természetesen nem a hatalmas rosszulléteket hiányolom, hanem csak olyan fura és ijesztő, mintha semmi sem történne velem. Persze eljön az idő amikor nagyon fogok örülni ennek a tünetmentességnek😀
2017. febr. 1. 09:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Tényleg orulj neki, hogy jol vagy élvezd ki ezt a szep idot.En 8 hetes vagyok tobb mint 3 hete hanyok hanyingerem van egesz nap es mar 6kor agyba vagyok minden nap.

Egy baratnom is nemreg lett terhes es ki volt akadva,hogy az elso babanal rosszul volt most meg semmi, hát megkapta azota olyan szarul van szegeny..

2017. febr. 1. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!