Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányszor jártok terhesen...

Hányszor jártok terhesen vizsgálatra?

Figyelt kérdés
13 hetesen csak a 12. havi uh.-n voltam még. Ott mindent rendben találtak. Tb nincs rendezve, ezert a vedonohoz csak jovoheten tudok menni eloszor...
2017. jan. 30. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Én mind a 2 terhességemnél ,havonta jártam mert veszélyeztetetkismama voltam.Most megint terhes vagyok ,jövöhéten megyek elösször (12 hetes leszek) ,nem terveztem,hogy eddig várok,de sajnos minden összejött.Utánna havonta fogok menni megint. Gyerekeim betegek lettek ,az autó is elromlott,nagyszülői segitség sincs stb .. Amúgy terhesen 4 kötelező vizsgálaton, uh-on kell megjelenni, minimum ennyi orvosi pecsét kell ahoz ,hogy szülés után igényeld az egyszeri szülési segélyt .
2017. jan. 31. 00:36
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Kötelezők:

[link]

[link]

[link]

Háziorvos, fogorvos:

[link]

Védőnő:

[link]

[link]

Nálunk a 12. hét előtt fel kell keresni a védőnőt, ő kiállítja a kis könyvet, tájékoztat a vizsgálatokról, főleg, ha nincs magándokid. De olvastam már itt több embertől, hogy később ment, de akkor is a 14. hétig oda kell érni.

Az első trimeszteri labort is meg kéne csináltatnod, ehhez elvileg a háziorvosod ad beutalót (nekem a nőgyógyász intézte, beutalóval nem is találkoztam).

Valamint van a genetikai UH a 12. héten (11.-13.hét között), ezen voltál.

Amiket belinkeltem, ott látod, hogy milyen kötelező, vizsgálatok vannak ezután.

Az anyaságihoz legalább négyszer el kell látogatnod a nőgyógyászhoz, négy pecsét kell a kis könyvbe, csak akkor kapod meg.

Magándokimhoz havonta megyek, csinál 2D uh-t, ránéz a babára és megvizsgálja a méhszájat.

2017. jan. 31. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Ja és kösz a lepontozást...
2017. jan. 31. 09:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig voltam 5 hetesen, hogy tudjam jó helyen van e. De csak saját magam megnyugtatása végett mentem ilyen korán.

Aztán 8 hetesen hivott vissza. Akkor már volt szívhang is. Ekkor kiadta a palirokat amivel mehettem a védőnöhöz.

9hetesen védőnő. Kiállította a kiskönyvet.

Aztán 11hetesen és pár naposan elmentem az első vérvételre.

12 hetesen vissza doki..

12 hetesen első nagy uh. Kombinált teszt.

Utána szintén védőnő.

Most töltöm a 15.hetet. Még eddig sehova nem kellett mennen.

Jövöhéten 16.heten nődoki es védőnő.

Legközelebb 19.héten lesz a következő genetikai uh.

Dokihoz 4hetente járok, védőnőhöz is.

26.héten terhelésesre kell menni.

30.héten kövi nagy uh.

37.héten utolsó vérvétel+ kenetvétel.

38.héten utolsó uh.

36.héttöl hetente CTG 40.héttől naponta.

A lányomnál legalábbis igy volt. Most is ez lesz a menete...

Lehet kihagytam valamit. De neten elég sok mindent találsz..

2017. jan. 31. 09:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Magándokihoz 4 hetente kellett mennem, védőnőhöz eleinte 6 hetente, 30. héttől 2 hetente, emellett a kötelező vérvételek.
2017. jan. 31. 11:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Nem tudom ki pontozott, nalam mindenki zold!
2017. jan. 31. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Huha. Kezdem a sort a reszletes leirassal.

November 28an pozitiv teszt, azonnal doki, mert volt mar spontan veteles es meg akartam magam nyugtatni-5. het

7 hetesen vereztem, ez volt kedden, be az ugyeletre, sztk, megvizsgalnak, nincs szivhang.

Csutortokon magandokinal volt szivhang..

11. Heten uh, mert elszamoltam a napokat, menstruacio szerint akkor lettem volna 12 hetes.

12. het elott elmentem kiskonyvert a vedonohoz, szaladgaltam 2x vervetelre, mert egyszer elvesztettek a laborosok a leletemet... fogorvoshoz is kell mennem majd, de arra meg nem vitt ra a lelek.

12.heten amikor a baba mar 13 hetes volt, kombinalt teszt, magandoki. :)

Ha megjonnek az eredmenyek, akkor vedonohoz kell visszamennem. :)

14 hetes vagyok most :)

2017. febr. 1. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!