Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy 7 hetes terhesen...

Normális hogy 7 hetes terhesen nem érzem magam terhesnek?

Figyelt kérdés
Nincsen semmi tünetem, és nem is volt igazán. A melleim megnőttek és érzékenyebbek, de ezen kívül semmi. Ha nem tudnám észre sem venném, hogy terhes vagyok. A hasam sem érzékeny , semmi. Volt valaki így? Ez normális vagy valami baj lehet?
2017. jan. 31. 13:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális, én úgy a 18-20. hétig így éreztem...
2017. jan. 31. 13:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
7 hetesen en is kiirtam ezt a kerdest, most 9 hetesen faj a mehem ahogy no es non-stop hanyingerem van, ma reggel visszakoszont a reggeli.
2017. jan. 31. 13:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Normális
2017. jan. 31. 13:54
 4/13 anonim ***** válasza:
5-6 hetesen voltak hányingeres napjaim, aztán 6-12 hetes kor között észre sem vettem, hogy babás vagyok... Most is csak azért, mert 12 hetesen volt egy vérzésem és haematoma miatt fekszem. Amúgy semmi extra "tünetem" nincs.
2017. jan. 31. 13:59
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem lehet ennek örülni? Tényleg szeretnél vészes terhességi hányást, vagy valami más betegséget, ami egyértelművé teszi, hogy terhes vagy, esetleg hónapokig ki sem kelhetsz az ágyból, ki ne nyíljon a méhszáj? Jobb lenne?
2017. jan. 31. 14:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Én sem éreztem semmi extrát, a fáradékonyságon és a mellfeszülésen kívül. Nem volt semmi bajom. Most 14 hetes vagyok, és továbbra sincs semmi tünetem.
2017. jan. 31. 14:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen, én sem éreztem magam sokáig terhesnek, egy szem tünetem se volt, szerencsére :)
2017. jan. 31. 14:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Jó neked.... én a 9. héten vagyok és hetek óta gyötrődöm. Most már jobb egy kicsit, de állandóan ég a gyomrom, amire mi használ a legjobban? A chips. Persze, hogy nem valami olyan, ami egészséges. Tiszta szívás. Örülj neki, van, akinek nincs tünete. Én a kaják 90%-át nem bírom lenyelni, pedig sosem voltam válogatós.

Szóval: ne aggódj, amíg nincs miért.

2017. jan. 31. 14:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is 14 hetes vagyok, ikrekkel. Kis mellfeszülésen, alvászavaron, gyomorégésen kívül semmi kellemetlenséggel nem járt eddig a terhességem. Mondjuk most már egyértelműen látszik is a pocakom :)

Szóval ne aggódj, így is rendben mehet minden -mondom én, aki szét aggódta magát emiatt... :)

2017. jan. 31. 14:23
 10/13 anonim ***** válasza:
40%
Tünetekkel vagy anélkül sajnos az első 12 hétben gyakori, hogy gond van, de ezt csak a tünetekből nem lehet megítélni. Ha aggódsz, kérj soron kívüli uh-t, magánban akármennyit lehet kérni, és az megnyugtatja az embert egy időre. :)
2017. jan. 31. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!