Normális hogy 7 hetes terhesen nem érzem magam terhesnek?
Figyelt kérdés
Nincsen semmi tünetem, és nem is volt igazán. A melleim megnőttek és érzékenyebbek, de ezen kívül semmi. Ha nem tudnám észre sem venném, hogy terhes vagyok. A hasam sem érzékeny , semmi. Volt valaki így? Ez normális vagy valami baj lehet?2017. jan. 31. 13:43
1/13 anonim válasza:
Igen, normális, én úgy a 18-20. hétig így éreztem...
2/13 anonim válasza:
7 hetesen en is kiirtam ezt a kerdest, most 9 hetesen faj a mehem ahogy no es non-stop hanyingerem van, ma reggel visszakoszont a reggeli.
4/13 anonim válasza:
5-6 hetesen voltak hányingeres napjaim, aztán 6-12 hetes kor között észre sem vettem, hogy babás vagyok... Most is csak azért, mert 12 hetesen volt egy vérzésem és haematoma miatt fekszem. Amúgy semmi extra "tünetem" nincs.
5/13 anonim válasza:
Miért nem lehet ennek örülni? Tényleg szeretnél vészes terhességi hányást, vagy valami más betegséget, ami egyértelművé teszi, hogy terhes vagy, esetleg hónapokig ki sem kelhetsz az ágyból, ki ne nyíljon a méhszáj? Jobb lenne?
6/13 anonim válasza:
Én sem éreztem semmi extrát, a fáradékonyságon és a mellfeszülésen kívül. Nem volt semmi bajom. Most 14 hetes vagyok, és továbbra sincs semmi tünetem.
7/13 anonim válasza:
Igen, én sem éreztem magam sokáig terhesnek, egy szem tünetem se volt, szerencsére :)
8/13 anonim válasza:
Jó neked.... én a 9. héten vagyok és hetek óta gyötrődöm. Most már jobb egy kicsit, de állandóan ég a gyomrom, amire mi használ a legjobban? A chips. Persze, hogy nem valami olyan, ami egészséges. Tiszta szívás. Örülj neki, van, akinek nincs tünete. Én a kaják 90%-át nem bírom lenyelni, pedig sosem voltam válogatós.
Szóval: ne aggódj, amíg nincs miért.
9/13 anonim válasza:
Én is 14 hetes vagyok, ikrekkel. Kis mellfeszülésen, alvászavaron, gyomorégésen kívül semmi kellemetlenséggel nem járt eddig a terhességem. Mondjuk most már egyértelműen látszik is a pocakom :)
Szóval ne aggódj, így is rendben mehet minden -mondom én, aki szét aggódta magát emiatt... :)
10/13 anonim válasza:
Tünetekkel vagy anélkül sajnos az első 12 hétben gyakori, hogy gond van, de ezt csak a tünetekből nem lehet megítélni. Ha aggódsz, kérj soron kívüli uh-t, magánban akármennyit lehet kérni, és az megnyugtatja az embert egy időre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!