Normális, hogy 5 hetes terhesen még semmi tünetem sincs? Nem érzem magam terhesnek.
Persze, normalis.
Egyreszt a rosszullet a legtobb esetben 7-8 hetes kor kornyeken kezdodik intenziven, masreszt nagyon gyakori az is, hogy egyaltalan nincs.
Nekem 4 terhessegem volt eddig, ketto egeszseges, ketto veteles, de egyikkel sem voltam rosszul soha. Haromban nem csak hogy nem hanytam, hanem meg hanyingerem sem volt, max almosabb es faradtabb voltam, puffadtam. Es ebben benne volt a ket kihordott terhesseg is.
De a baratnoim tobbsege sem volt rosszul, pedig rendben volt a terhesseguk.
Az elso gyerekig en is azt gondoltam, hogy a hanyas alap terhessegi tunet, hiszen mindenhol ezt latni, az osszes filmben igy van, de aztan megvilagosodtam, hogy nem igy mukodik a gyakorlatban.
Persze hogy normális. Van akinek 6-8 héten jelentkezik csak, és vannak a szerencsések, akik végig jól vannak...
Tesztelgetni meg felesleges ilyenkor, mert még ha "le is állt", a HCG akár két hétig is jelen van a szervezetben, tehát pozitívat tesztelnél akkor is, ha gond van.
De nem ebből kell kiindulni, hanem abból, hogy minden rendben van.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!