8 hónapos terhesen mennyire lehet kibírni egy lagzit vendégként?
A mi lagzink júni 13.-án volt.
Barátnőm júli 22-re volt kiírva (végül júli 29-én született a keresztlányunk).
Ő elég jól bírta, a meleg volt inkább a baja. Táncolt is, olyan 2-ig maradtak kb. És másnap mentek Horvátországba pár napra pihenni.
Én 37. hétig dolgoztam vendéglátásban, teljesen jól voltam, esküvőre is simán el tudtam volna menni. Még magzatvízelfolyás után is vezettem. Szóval ezt nem lehet előre tudni.
Valaki úgy felvizesedik a végére, hogy mozogni alig bír. Ezt nehéz megjósolni.
Az elsővel bàrhova elmentem volna, kicsit nehezebben mozogtam de ennyi volt az össz bajom.(fiú)
A màsodikkal az àgyból nem tudtam, aztàn nem is lehetett kikelnem. Nem volt ilyan ahol ne fàjt volna plusz hànyinger, görcsök, keményedés. Kb ha az életem múlt volna rajta sem tudok menni sehova. Az is 15-20 perc volt mìg pisilni eljutottam egyedül. Fürödni nem is tudtam/ mertem egyedül.( làny)
Most a harmadikkal félidősen jól vagyok, mint az elsővel, csak àllandósult a hànyinger.(fiú)
Szóval még egy embernek is lehetnek ennyire különbözőek a terhességei, nem hogy különböző embereknek.
Ezt ìgy most itt nem fogod tudni eldönteni, a baràtnőd gondolom meg fogja érteni, hogy majd csak az esküvő előtt tudsz neki biztosat mondani. Ha minden oké lesz 6-7 hónaposan is,akkor nagyon nagy a valószìnűsége, hogy a végéig jól leszel. De persze mindig történhet vmi.
Köszi :) Igen, tudom, hogy mindenkinek más, csak én még sosem voltam ezelőtt terhes és nem is tudom elképzelni, hogy milyen érzés lesz. Alapvetően nem vagyok egy hattyúhalál típus, tehát egészen biztosan nem úgy fogom kezelni a dolgot, ahogy anno a sógornőm kezelte a 3 hónapos terhességét, hogy a mi esküvőnkre el sem jött, mondván, nagyon nehéz a terhessége (semmi komplikáció nem volt, még a rosszulléteket is megúszta...).
Elsődleges szempont a baba biztonsága lesz, tehát, ha probléma lesz, akkor eszem ágában se lesz hajnalig dajdajozni, sőt adott esetben elmenni sem, ha az orvos azt mondja, hogy márpedig a bokámig sem hajolhatok le, hogy megvakarjam. Persze, remélem, hogy minden rendben lesz és jót bulizunk a babámmal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!