Van más is itt aki 14hetesen tuti biztosra tudta, hogy a babát érezte mozogni?
Második-harmadik napja érzem. Az első nap nem voltam teljesen biztos, de tegnap este és most közvetlen mielött a kérdést kiírtam már tudom, h 100% hogy őt érzem:)
Na de 14+3 hetesen? Más is érezte ennyi idősen a magzatmozgást? Inkább estefele érzem. Nappal szinte nem. V csak ha NAGYOON figyelek.
Mikor vált nálatok ez rendszeressé, erősebbé ilyen korán?
Ohh. Azt még elfelejtettem hogy masodik terhesség! De akkor is kicsit hihetetlen.
Mert: mitől érzi ilyenkor az ember hamarabb? A baba ugyanankkora mint az elöző gyermek/magzat volt ekkor..
Nem vagyok túlsúlyos v kövér de van kis párnám;) a lepény a mellső falon tapadt meg.
Elvileg a többedik terhességnél azért 'mozog' korábban, mert már hamarabb felismered az érzést és be tudod azonosítani - hiszen az előző terhességből emlékszel rá.
Tehát nem a baba mocorog előbb.
Egyébként én is éreztem első babánál is a 13. hét környékén, de akkor még csak 1 rebbenés volt, amiben később el is bizonytalanodtam, hogy vajon csak bebeszéltem-e magamnak :-) később vált csak rendszeressé és egyértelművé, hogy ez bizony az volt
Igen, én is éreztem már ennyi "idősen".
Első terhesség, lapos, de nem izmos has, lepény fundusi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!