Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van más is itt aki 14hetesen...

Van más is itt aki 14hetesen tuti biztosra tudta, hogy a babát érezte mozogni?

Figyelt kérdés

Második-harmadik napja érzem. Az első nap nem voltam teljesen biztos, de tegnap este és most közvetlen mielött a kérdést kiírtam már tudom, h 100% hogy őt érzem:)

Na de 14+3 hetesen? Más is érezte ennyi idősen a magzatmozgást? Inkább estefele érzem. Nappal szinte nem. V csak ha NAGYOON figyelek.

Mikor vált nálatok ez rendszeressé, erősebbé ilyen korán?

2017. jan. 28. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, én is nagyon korán éreztem a lányomat mozogni. Utána egyre rendszeresebb és erősebb lett. Amúgy ő később is nagyon aktív volt nekem. Meg attól is függ, hogy hol van megtapadva és mennyire vagy "kipárnázva" hastájékon.
2017. jan. 28. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja és rendszerint akkor mozognak vagy érzed mozogni eleinte, ha lefekszel.
2017. jan. 28. 22:40
 3/9 A kérdező kommentje:

Ohh. Azt még elfelejtettem hogy masodik terhesség! De akkor is kicsit hihetetlen.

Mert: mitől érzi ilyenkor az ember hamarabb? A baba ugyanankkora mint az elöző gyermek/magzat volt ekkor..

Nem vagyok túlsúlyos v kövér de van kis párnám;) a lepény a mellső falon tapadt meg.

2017. jan. 28. 22:48
 4/9 A kérdező kommentje:
A kislányomat 17 hetesen éreztem elöször..
2017. jan. 28. 22:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
En 13 hetesen ereztem, senki nem hitte el ...
2017. jan. 28. 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is ekkortájt éreztem pedig első baba. :) szerintem másodiknál azért érzi jobban vagy hamarabb az ember mert már tudja mire kell figyelni. :)
2017. jan. 29. 07:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg a többedik terhességnél azért 'mozog' korábban, mert már hamarabb felismered az érzést és be tudod azonosítani - hiszen az előző terhességből emlékszel rá.

Tehát nem a baba mocorog előbb.

Egyébként én is éreztem első babánál is a 13. hét környékén, de akkor még csak 1 rebbenés volt, amiben később el is bizonytalanodtam, hogy vajon csak bebeszéltem-e magamnak :-) később vált csak rendszeressé és egyértelművé, hogy ez bizony az volt

2017. jan. 29. 07:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is éreztem már ennyi "idősen".

Első terhesség, lapos, de nem izmos has, lepény fundusi.

2017. jan. 29. 09:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen. 3.terhessegem, 13 hetes vagyok es mar 1-2 hete erzem neha a "koppanasokat". Ezek még nem olyan nagy rugasok mint kesobb csak ahogy a pici "neki megy" a mehfalnak. :)
2017. jan. 29. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!