Hányadik héttől lehet megállapítani nagyjából biztosra 4D vagy 5D vizsgálaton a baba nemét?
Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 11:59
1/6 anonim válasza:
18-ik héten már biztosra meglehet mondani, ha a baba is úgy akarja. :)
Ekkor már nekünk is megtudták mondani 2D-s UH-n, majd most 31-ik héten is megnéztük 4D UH-n és nem tévedtek az előző vizsgálatnál sem.
2/6 anonim válasza:
Nekem már 12 hetesen is 98%-ra megmondta a doki a genetikai ultrahangon(sima 2d uh), 14 hetesen 4D-n 100% lett már! :)
3/6 anonim válasza:
Én 27 hetesen voltam. Kislányt mondtak. Előtte a sima UH-n nem tudták meg mondani mert nem látták.. 28+2 hkm
4/6 anonim válasza:
Nekem 4D UH-n a 12. hetin már mondták hogy lány, aztán 18. hetin rákérdeztünk hogy biztos-e, mondták hogy igen, az utolsón pedig már mi is láttuk hogy lány.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2016. okt. 17. 15:12
6/6 anonim válasza:
A fiúkat hamarabb látják (nekünk is 12. hetin (istenhegyi) elég biztosra mondták hogy fiú) de 16. héttől egy jó szonográfus biztosan tudja! (Mi Győrfi Mátyásnál voltunk 10. héten, kérdeztük mikor jöhetünk, ő azért mondta a 16. hetet, hogy biztosan ne kelljen visszamenni. Mondta hogy fiúnál hamarabb is lehet biztosra, de ugye ezt nem tudhatod előre, és ha nem akarsz 2x menni, nem érdemes hamarabb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!