Tudnátok abban segíteni, hogyan tudom magan megállapítani, hogy fejjel le vagy fel fekszik a baba? Csuklás, mozgás, vagy bármi másból?
szia
én 32 hetes vagyok és a 29. héttől kezdve nálam fejvégű a kisasszony, onnan is tudom h a lábát szereti a bordámnak támasztani ;) és néha se a csiki se a simogatás se az ha eszek v ha el fekszek nem hat rá néha meg nyomom a kicsi lábát h vegye arrébb arrébb is veszi 2 perc múlva ugyan ott van :)
kedden voltam uh-n a doki meg is lepődött h a 32 hetesen a pici úgy helyezkedett h a lábikója nyújtva volt.
Én 26 hetes vagyok, nekem a méhszájnál van a feje, a teste a jobb oldalamon, a lábai pedig fent és visszakanyarodva bal oldalra. Már nagyon rég így fekszik, csak akkor még rövidebb volt, és teljesen elfért a jobb oldalamon. :) Én is érzem a rúgásokból, mozdulatokból, hogy mi hol van, és igazából azt is éreztem, amikor befordult. Azóta nem pörög nagyon, csak helyezkedik. Hetek óta ebben a pózban van.
Ahol a feje van, ott csak olyanokat szoktam érezni, mintha forgatná a fejét, meg a hólyagomba belenyomja. :) Aztán picit feljebb bökdöséseket, gondolom olyankor a kezével kalimpál, még feljebb szokott kinyomódni erre-arra, akkor gondolom a vállát mozgatja, meg kitolja a popsiját, ilyesmi, és a lábaival meg egyértelműeket rúg. És az ultrahangok is mindig ezt bizonyítják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!