Braxton Hicks-féle összehúzódások lennének 31 hetesen?
Tegnap este kezdődtek 9 óra körül. Erősnek mondható, olyan menstruáció jellegűek, hátulra,a derekamba is kisugárzott.
Nem tudtam háton feküdni, mert akkor nagyon erősekké váltak, ülésben sem változott, csak oldalra fekve enyhültek valamennyit.
Tulajdonképpen a fájdalommal együtt aludtam el, oldalra fordulva, de nem volt nyugodt az éjszakám. Ma reggelre újra jelentkezett, majd déli-délelőtti alvás után megszűnt, most nem érzem egyáltalán.
Holnap amúgy is megyek a nőgyógyászhoz vizsgálatra, de addig is érdeklődnék, hogy másnak is voltak már ilyen jellegű panaszai?
Múlt héten voltam UH-n, az orvos azt mondta, rendben van a baba (szerintem kicsit soványka, de ő ezt nem mondta), amúgy folyton mozog, alapból nagyon aktív gyermek, a mozgását tegnap, az erős fájdalmak kellős közepén is éreztem. Vérzés, kifejezett görcsös-szúró fájdalom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!