Volt valakinek ilyen? A 12. héttől azt mondják, hogy lányom lesz. Több orvos is nézte, mert volt probléma a terhességgel, de egyik sem mondta biztosra.
Szia!
Első terhességemnél ugyan ez volt, hogy csak tippre mondták az elejétől, hogy lány, és végül kislány lett.
Második terhességemnél a 12. heti ultrahangon nem mondtak semmit,mert a vizsgáló orvos nem volt 100%-ig biztos benne, de én láttam hogy fiú. Utána egyik ultrahangon se mondott semmit a saját dokim, mondván hogy nem biztos benne. Végül a 32. héten amikor voltam ultrahangon, akkor mutatta meg magát a kisfiam. :D
Gép minőségétől és a szonográfus tapasztalatától függ. A Maternity-ben 12. héten 99%-ra mondták, 18. héten már 100%-ra, de ott olyan tűéles volt a kép, hogy én magam is láttam, még az ujjpercek rajzolatát is.
Tehát erre általánosságban nem lehet válaszolni, mert a körülményektől függ. Ha szovjet géppel vizsgálnak és/vagy nem elég tapasztalt a szonográfus, akkor még fiad is születhet.
Huha.. na hat akkor ez meglepi lesz.:)
Mi is igy voltunk aztan 4D re elmentunk es azt mondtak 99% hogy fiu.:)
Nekem a 24. hétig lányt mondtak, utána 4D-n kiderült, hogy 99%, hogy fiú. :)
De most már úgy vagyok vele, hogy majd kiderül ha kibújik. :)
26hkm
Az én lányom mindig takargatta mije van.1x mondták h inkább fiú,a többin inkább lányt modtak.és lány.
A fiamat rögtön mondták h fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!