Miért nem akar összejönni?
Egy év után felesleges tovább várni.
Nekünk mind2 1,5évvel azután jött,hogy orvoshoz mentem.Előtte 1évig próbálkoztunk.Most 8 hónap után orvoshoz mentem,eltelt azóta 8 hónap és még semmi :(
Irány az orvos!
Szerintem meg okosabb orvoshoz menni. Lehet h van egy kis gond.amit lehet orvosolni, aztan sikrulne.
De azis h csak lombikkal menne.. mert az lassu folyamat
7 év után jött össze a babánk!!! Spontán!
Én is így voltam eleinte mint te, nagyon akartam meg mindent megtettem. De semmit nem ér az egész. A baba akkor jön amikor neki jönnie kell.
Én utána nem foglalkoztam vele, más dolgokkal foglalkoztam, züllöttem is rendesen és így jött össze. Váratlan meglepetés volt ez nekünk, én már nem is számítottam rá. Pont átköltöztünk egy másik albérletbe és pont akkor költözött belém a baba is. :) Ennek igy kellett lennie, igy akart a a jó isten. :)
És végre lett értelme az életemnek, most már nekem a kisbabám a legfontosabb és persze a férjem! :)) Élvezem a terhességem!
Ne aggódj, neked is össze fog jönni, csinálj olyan dolgokat amik boldoggá tesznek. Majd téged is elér a meglepi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!