Mit tanácsoltok mikor menjek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
Két hete csúszik a menzeszem, csináltam már számtalan tesztet Gabrielt ClearBlut és mindegyik pozitívat mutatott,amit örömmel fogadtunk, de sajnos vannak rossz tapasztalataink a családban túl hamar mentek el orvoshoz és sajnos el ment a baba én nem szeretnék ebbe a hibába esni .2014. febr. 19. 13:02
1/11 anonim válasza:
Utolsó mensid első napját számított 6-7 hétre. Már kérhetsz időpontot, ha két hete késik 6 hetes körül vagy. Gratula
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Nagy az Öröm :)
2014. febr. 19. 13:08
3/11 lcs válasza:
nekem mindkét gyerkőcnél akkor hívott be a doki, amikor 7-8 hetes voltam. vagyis ahogy az első válaszoló írta :)
4/11 A kérdező kommentje:
Értem Köszönöm. :)
A másik amit nem értek vannak görcseim amik fél percesek kb. kicsit aggódóm vagy ez normális ?
2014. febr. 19. 13:12
5/11 lcs válasza:
attól függ, milyen görcs, olyan mintha meg akarna jönni? mert az normális. :)
6/11 A kérdező kommentje:
Igen úgy érzem mint ha a petefészkeim görcsölnének ...
2014. febr. 19. 13:23
7/11 lcs válasza:
az normális, nekem mindkét gyerkőcnél megvolt ez a "mintha meg akarna jönni" érzés, csak picit erősebben éreztem mint amikor meg is jött utána :)
8/11 anonim válasza:
Ha nem jelentkezik kibírhatatlan görcs, és/vagy vérzés, akkor a 8. héten menj. Akkor már tuti lesz szívhang. Addig szedhetsz magneb6-ot/magnerotot/magnesii citricit a görcsökre. (amelyik jobban tetszik, nekem a tapasztalat szerint a magnessi citrici volt jó, olcsó és jól felszívódó)
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm megnyugodtam :) Köszönöm a jó tanácsokat is sokat segítettetek :)
2014. febr. 19. 13:54
10/11 anonim válasza:
Szia!
Én is azt tudom mondani amit a többiek, a 6. hét után érdemes menni (6-8.hét) mert akkor már szinte biztos hogy van szívhang.
A mindjárt megjön érzés pedig természetes, nekem az első babámmal majdnem a 12. hétig tartott és utána is még előjöhet terhesség alatt.
Most 6 hetes kismama vagyok és én is görcsölgetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!