Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14hetesen biztosra vehetem a...

Hnikolett03 kérdése:

14hetesen biztosra vehetem a nemét?

Figyelt kérdés
14hetesen voltam sima uh-n magándokinál,elég hamar már 1perc mulva elmondta,hogy fiút sejt,majd tovább nézte,és a köldökzsinórt külön lehetett látni a lába mellett és a kukija tisztán kivehető volt,sokáig mutogatta magát,számomra is nyilvánvaló volt.Biztosra mondta a doki,ő elég jó orvos.Szerintetek változhat a neme még?Fiút szerettünk volna amúgy
2014. febr. 19. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Fiúból nem lesz lány :) egy 2 fiús anyuka
2014. febr. 19. 17:08
 2/6 lcs ***** válasza:
Nagy a valószínűsége. nekem 12.héten mondta doki 80%-ra a fiút, utána 16hetesen már 100%-ra. szóval simán veheted biztosra :)
2014. febr. 19. 17:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Már minden családtagnak elmondtuk,hogy fiú és mindenki nagyon örült de nem lennék csalódott akkor sem ha kislány lenne, csak érdekelnek a tapasztalatok hogy ennyi idő után volt e változás valakinél:)
2014. febr. 19. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én babám 16, 19 és 20 hetesen is fiú volt. 24 hetesen már lány, és lánynak született.

De nem mutatta magát, úgy ahogy nektek. Bár nekünk is biztosra mondta a szonográfus hölgy, majd a doki is. Ugyanez a doki már a 24 hetesen ezt mondta: "Azt mondtam volna, hogy fiú? Lány és ez biztos."

2014. febr. 19. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Keresztfiam mutogatta magat a magzatdiagnosztikaban igy 12 hetesen...:)

Fiut mondtak kukacot fenykepeztek es kukac is maradt!

Az en Fiam 28 hetig nem mutatta magat tart labakkal!

A kukacot labai koze dugta es lanyt mondtak ra... Aztan 28 hetesen beterpesztett :) szerencse volt, hogy nem hittem a dokinak es fiusan vasaroltam be :)

2014. febr. 19. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Míg meg nem születik, addig ne vedd biztosra.

Barátnőm nemrég szült, volt nagy meglepetés, pedig 3D is voltak.

A doki is meglepődött hogy nem lány lett!

2014. febr. 19. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!