Ki mit érzett a hasánál mikor még nem tudta, vagy biztosra hogy terhes?
Figyelt kérdés
volt fura, kulonos érzésetek? vagy bármi2014. jan. 13. 11:28
1/6 anonim válasza:
Nagyon enyhe menszi szerü görcseim voltak, azt hittem készülődik megjönni.
2/6 anonim válasza:
Szia, nekem egyszer nyilalt be az alhasamba, de annyira, hogy alig bírtam menni. Ez kb 20 percig tartott. A tesztelés előtt kb. egy héttel éreztem ezt. Előtte és utána sem. Más érzetem nem volt.
3/6 anonim válasza:
A hasamnál semmit, a mellemben igen. Nagyon feszült, majd szétdurrant. Ezen kívül elkezdtem már nagyon korán émelyegni.
5/6 anonim válasza:
Mensi előtt egy héttel éles, késszúrás szerű, nagyon erős fájdalom. Utána krémes folyás, majd mensi görcsök. Aztán mensi sehol :D
6/6 anonim válasza:
Nekem is olyan érzésem volt, hogy meg fog jönni, de valamivel enyhébb volt a fájdalom. És ami szokatlan volt, szurkálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!