Ha 18 hetes uh-n kislányt mondott a doki, akkor vehetem
biztosra?
Figyelt kérdés
Azt mondta,hogy úgy látja nincs kukac.
2013. júl. 16. 14:07
1/10 anonim válasza:
100%-ra ne vedd, de azért olyan jó erős 80%-ra veheted.
2013. júl. 16. 14:08
2/10 anonim válasza:
Biztos csak akkor lehetsz ha megszületik!:) Nekem mindig megmondták előre mi lesz, úgy is lett, de nem egy eset volt a környezetemben mikor meglepetést okozott a baba neme mikor megszületett, mert végig az ellenkezőjét mondták:) Én úgy gondolom hogy a 4D ultrahang az ami után biztos. :)
2013. júl. 16. 14:10
3/10 anonim válasza:
Szerintem a 18. héten már nagyon látható. Nekem a 12. héten mondtak még kisfiút, azóta - először a 16. héten - kislányt, utána meg mindig azt. Ilyenkor már elég egyértelmű. Nekünk meg is mutatta a szonográfus, olyan volt, mintha egy üveglapon ülne, és tisztán látszottak az alkatrészek. Szóval sztem biztos lehetsz. 21 hkm
2013. júl. 16. 15:22
4/10 anonim válasza:
Nekem 2 helyen is azt mondták, de egyik se merte 100%-ra, pedig az egyik 4D volt. Csak annyit mondtak, hogy herezacskóra utaló jelet nem látnak. Remélem így is marad, mert hiába nem akartam, bár beleéltem magam. :-) 20+5 hetes vagyok most.
2013. júl. 16. 15:26
5/10 anonim válasza:
Szerintem ha tutira mondta akkor biztos lehetsz benne,nekünk eddig csak azt mondták,nem látnak fiúra utaló jelet...Én ezért nem merem még elhinni:-))
2013. júl. 16. 15:35
6/10 anonim válasza:
Nekünk a 28. hétig kislányt mondott minden uh-n! Nem látott kukacot! 4D-re úgy mentünk, hogy 99% kislány! És ott aztán győzött az 1%! :-) Azóta 2 hónapos a kisfiúnk!! :-)
2013. júl. 16. 15:47
7/10 anonim válasza:
Utolsó!
Húú woow :D ezen ledöbbentem ! :D
2013. júl. 16. 19:49
8/10 A kérdező kommentje:
Ezen én is ledöbbentem :) nekem már van egy fiam,ott egyértelműen kijelentették,hogy van kukac,kész,pasi lesz! 4D-n szintén láthattuk a pöckösét,nagyon büszkélkedett vele :D most viszont annyit mondott csak a doki,hogy nem lát kukacot,majd megvizsgáljuk még,ha nagyobb lesz. Nem akarom beleélni magam,de egy fiú után nagyon örülnék,ha lenne egy lányom is,persze ha mégsem,az sem baj,csak hát na,értitek!:) mindenkinek boldog babavárást és köszi a válaszokat.
2013. júl. 16. 22:17
9/10 anonim válasza:
Nekunk a 12. hetin azt monta az orvos hogy van tingi-lingi a laba kozott. A 20. heten szegyenlos volt a cseppem es az orvos mar lanyra tippelt. Jovo heten megyunk 3d uhra es mar nagyon izgulok, hogy kiderul-e vegre :) 29 hkm
2013. júl. 18. 05:57
10/10 anonim válasza:
15:47-es vagyok!
Hát képzelhetitek, mi is ledöbbentünk! :-) Meglepett minket rendesen! Egész addig nagyon jól rejtegette, na de utána aztán... mindent pótolt! Büszkélkedett ő is vele rendesen! Orvos minden alkalommal viccelődött is vele, az asszisztens meg egy alkalommal, csak annyit mondott: irigykedik Dr. Úr?? :-)
Szóval van ilyen is! Ezért ne éld teljesen biztosra bele magad, mert bizony "kislányból még lehet kisfiú"! Még "megkukacosodhat"!:) Persze én eléggé rákészültem arra, hogy lányunk lesz és úgy is éreztem elejétől fogva (ami hát nem jött be)! Ez miatt kicsit szoknom kellett a gondolatot utána, hogy fiam fog születni, de természetesen ugyanolyan nagy örömmel vártuk!! :-) És nem is cserélném el a világ összes kincséért sem!! De hát úgyis tudjátok, hogy is van ez!!
Drukkolok Neked, hogy hugicája legyen a fiadnak! További boldog babavárást és jó egészséget Nektek!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!