Erős kb 10-20 másodpercig tartó derékfájás, jóslófájás lehet, vagy esetleg a szülés is kezdődhet igy? 38 hetes vagyok
Kezdődhet, de csak akkor ér valamit ha "folytatódik is".
Ülj be egy kád meleg (de nem forró) vízbe, ha ott alább hagy, akkor biztosan csak jósló volt.
Én a második szülésemnél voltam baromi bizonytalan. Betettem a vekkert a fürdőbe jól látható helyre, és figyeltem, mi történik. :o)
A "rendes fájás" 40-60 mp hosszú, és az jellemzi, hogy pontos időközönként jön (a kezdete számít mindig kezdésnek).
március 13.-án délelőtt,és este is 10 perces fájások,vízbe be-fájások el...
14.-én este5percesek,7től 10ig,férjem mondta,öltözz,szülünk..én kádba be,fájások maradnak,spuri a kórház..15.-én hajnali5kor végül császárral kibújt Zsófi...megjegyzem,én akkor sem akartam bemenni a kórházba.a fájásokat tudni fogjátok,semmivel sem összekeverhető,én ha jöttt a fájás,kétrét görnyedtem,és csak az ágy szélén tudtam ülni.egyébként aznapra voltam kiírva,pontos volt a kis forradalmár:)
könnyű szülést mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!