Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az, hogy sokat keményedik a...

Az, hogy sokat keményedik a hasam és a derékfájás, tudom, hogy a szülés közeledtét jelezheti. Van ehhez köze a vesémnek? Vasárnap töltöm be a 37. hetet.

Figyelt kérdés
Az, hogy sokat keményedik a hasam és a derékfájás, tudom, hogy a szülés közeledtét jelezheti. Van ehhez köze a vesémnek?Vasárnap töltöm be a 37. hetet. Két napja, ha ülök vagy fekszem, lüktet a vesém. A hasam sokat feszül, és ma már a derekam is fáj. Járt valaki így?
2009. jún. 25. 13:40
 1/1 anonim ***** válasza:

ez inkább a szülés eljövetelésre utalhat. ha aveséd okozná lenne vesegörcs vagy vizelési panasz is. (szerintem, de nem vagyok urológus) 37 hetesen szültem én is, és előtte nekem is fájdogált a hátam.

sok sikert! 12 hetes mami

2009. jún. 25. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!