Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Máshogy néz rám a párom mióta...

Máshogy néz rám a párom mióta nőni kezdett a hasam. Apás szülés után nem fog "megundorodni" tőlem?

Figyelt kérdés

27 hetes kismama vagyok és észrevettem hogy nem olyan a szexuális életünk mint volt, nem úgy ér hozzám mint ezelőtt. Mintha nem is engem kívánna csak magát a szexet. Rákérdeztem hogy nem tetszem már neki vagy mi a baj és azt mondta hogy jelenleg ha rám néz az anyát látja bennem meg a kislányát. Szeret nagyon meg kíván is és tetszem is neki de ha "odatéved" a keze a hasamra akkor előtör belőle az apa és elmúlik a szex utáni vágy és csak a kislányunkra tud gondolni. Nagyon nehéz ezt feldolgoznom és megijedtem mert ha a terhesség alatt máshogy néz rám akkor ha apás szülés lesz (amit ő nagyon szeretne) nem fog tőlem megundorodni? Sajnos sok ilyenről hallottam és megijedtem. Van valakinek hasonlóban tapasztalata?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. jan. 23. 20:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%

Én ismerek olyan párokat, akik azért váltak el, mert a férj bent volt szülésnél, és onnantól kezdve nem tudott többé közeledni szexuálisan a feleségéhez.

Sajnos, van ilyen.

Szerintem ha be is megy a férjed, csak a fejednél álljon, mögötted, semmiképp ne a lábaid között, hogy ott aztán tényleh mindent lásson.

2017. jan. 25. 10:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Sajnos pont ez az amitől félek én is. De nem fogom neki azt mondani hogy ne jöjjön be, ha annyira nagyon szeretne. Megígérte hogy csak a fejemnél lesz. Remélem hogy nem lesz probléma. Sok pozitív élményt olvastam ezzel kapcsolatban és bízom a legjobbakban. :)
2017. jan. 26. 11:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem a férjem óvatosabb lett a terhesség alatt, sokszor kérdezgette, hogy biztos szabad-e még együtt lennünk, sokkal light-osabban is szeretkeztünk.

Apás szülés volt, pedig ő nagyon rettegett tőle és nem bírja jól az ilyesmit.

Soha nem emlegeti rossz emlékként, nem tudom mit látott, mit nem, mert nagyon tapintatos ez ügyben. 6 hét után újra együtt voltunk, minden rendben azóta is, mintha jobban is kívánna. :D

Ez csak az én véleményem: én meg az olyan férfitól undorodnék meg, aki végignézi, hogy megszenvedek a közös gyermekünkért, aztán utána engem fújjol vagy bármi. Nem kell premier plánba nézni a szülést, nyilván nem szép látvány, de természetes, ennyi. Egy érett, felnőtt férfi, aki szeret, tudja ezt kezelni normálisan.

2017. jan. 27. 15:08
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Egy véleményen vagyunk teljesen. Csak nekem volt mániám hogy nem biztos hogy jó ötlet ha bejön, de nagyon sokat beszélgettünk róla és nagyon nagyon szeretne bent lenni velem és segíteni amiben tud. Mostmár úgy vagyok vele hogy megfog nyugtatni hogy ott van velem és támogat. Már alig várom hogy a karjaimban tarthassam a kislányunkat.

2017. jan. 27. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!