Szülés után enyhe inkontinencia?
Figyelt kérdés
Valakinek volt ilyen?
Rendes szüléssel indultunk neki de aztan gyors csaszar lett belole.
Azota, neha, ha kicsi melegebb vizbe furdok, utana mintha szivarogna pisi/folyas, en nem tudom.. nincs ingerem ra, de erzem, hogy folydogal... nem mindig van igy, de mostanaban gyakrabb.8 honapna mutottek.
2017. jan. 9. 00:02
1/5 anonim válasza:
Szia! Nekem közvetlenül a szülés után 2 hónapig olyan inkontinenciám volt, hogy mindig azt hittem, hogy erős folyásom van, de igazából a vizelet folyt be, minden egyéb inger nélkül. 4 hónapja szültem, most már jobb, de nem magától javult, hanem elkezdtem intimtornázni, nekem ez segített.
2/5 anonim válasza:
nekem ugyanez volt...inditott szules vajjudas csaszar....a szules utan 7-8 honappal jelentkezett ez nalqmis...nem mindig, altalaban heti 1 alkalommal...aztan nem tudom h az ido oldotta meg vagy a kovetkezo terhessrgem de mar elmult...4 honapja szuletett a kisteso, egyenlore nem tapasztalok ilyet
3/5 anonim válasza:
Terhesség/szülés hatására sok nőnél előfordul. Kezdj el intimtornázni, az sokat segít.
4/5 anonim válasza:
Megesik. Nekem köhögésre, tüsszentésre, nevetésre... volt. Úgy 4 hónapig. Sima intimtorna (gyógytornász irányításával) kevés volt rá. Izomstim. kezelés használt.
5/5 anonim válasza:
4kg feletti babát szültem és közvetlen utána semmi megtartó erőm nem volt, ez kb 4 napig tartott. Fokozatosan javult, 6 hétre már alig volt gond ebből, utána tornáztam is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!