Szülés dátuma?
Figyelt kérdés
December 28àn voltunk orvosnàl akkor 10 hetes mondot .
Majd januàr 6àn voltunk megint de ott nagyobnak mondta akkor a doki 12hetesnek .
A terhes naptàram alapjàn meg ma lennék 12hetes +1 napos .
Most akkor mikor is fogok szülni ?
Vagy egyàlltalàn hàny hetes is a babàm .
Szeptember 20àn volt meg utoljàra a havim
Oktoberbe meg volt 2 nap barnàzàsom és azóta semmi .
Köszi
2017. jan. 10. 12:25
1/5 anonim válasza:
Egy gyerek általában valamikor a 40. hét környékén születik, de egy-két héttel elöbb-utóbb még böven belefér, és éppen ezért nem lehet elöre megmondani.
2/5 anonim válasza:
Ahogy az első mondja, akkor se lehet dátumot megmondani előre, ha percre pontosan egyezik az utolsó vérzés szerinti magzatméret a táblázatok szerinti magzatmérettel, ezen kár is rágódni. Születhet időre a 37. hét és a 42. hét között akármikor az UH méretétől függetlenül. Abból sose lehet megjósolni a konkrétan a szülés dátumát.
3/5 anonim válasza:
Az uh-n mért méretet a "tankönyvi" adatok szerint besorolják valamilyen korba. Viszont van, aki határozottan tudja, hogy mennyi idős a magzat, pontosan tudja, melyik napon készült, mégis 2-3 nappal fiatalabbnak mondja az orvos. Vagy mondjuk nagyobb, mint kellene, mert egy kis vasgyúró már 10 hetesen. Ez alapján nem lehet pontosan kiszámolni, hogy mikor fog születni. Nekem is mondták már egyszer fiatalabbnak 2 nappal, aztán következő uh-n a legelső sacchoz képest egy nappal idősebbnek. A születés pedig (ahogy előttem is írták és biztos te is tisztában vagy vele) lesz, amikor lesz. Remélhetőleg időben fog lezajlani, nem túl korán és későn. Ami megjósolhatja majd azt, hogy már közel a szülés, az majd az lesz, amikor távozik a nyákdugó. Az sem percre pontosan fogja megmondani, de ha megtörténik, akkor legalább tudni fogod, maximum pár nap van hátra.
4/5 anonim válasza:
Szia!Nekem szept.24-én volt utolsó menstruáció és június 30-ra vagyok kiírva.Probaltam jól számolni a dátumokkal de szerintem neked nem a szeptemberi időponttól számolják a terhességet.
Milyenek voltak a méretek?
5/5 A kérdező kommentje:
Pontos dàtumunk június 18:)
Eddig .
Aztàn.majd a babuci eldönti
13+3 :)
2017. jan. 19. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!