Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Máshogy néz rám a párom mióta...

Máshogy néz rám a párom mióta nőni kezdett a hasam. Apás szülés után nem fog "megundorodni" tőlem?

Figyelt kérdés

27 hetes kismama vagyok és észrevettem hogy nem olyan a szexuális életünk mint volt, nem úgy ér hozzám mint ezelőtt. Mintha nem is engem kívánna csak magát a szexet. Rákérdeztem hogy nem tetszem már neki vagy mi a baj és azt mondta hogy jelenleg ha rám néz az anyát látja bennem meg a kislányát. Szeret nagyon meg kíván is és tetszem is neki de ha "odatéved" a keze a hasamra akkor előtör belőle az apa és elmúlik a szex utáni vágy és csak a kislányunkra tud gondolni. Nagyon nehéz ezt feldolgoznom és megijedtem mert ha a terhesség alatt máshogy néz rám akkor ha apás szülés lesz (amit ő nagyon szeretne) nem fog tőlem megundorodni? Sajnos sok ilyenről hallottam és megijedtem. Van valakinek hasonlóban tapasztalata?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. jan. 23. 20:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
A terhes nők nagyon izgatóak,engem inkább beindítanak. Ha a fèrjed így reagál nem biztos hogy jó ötlet az apás szülès.
2017. jan. 23. 20:53
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

No vagyok es mar szultem, megis azt mondom, egy nagy terhes has amiben benne van a baba, minden, csak nem szexi. Persze van, akinek az de valljuk be ritka... sokan szexelnek persze ilyenkor is de szerelembol, megszokasbol, vagytol, nem pedig a terhes mami bikavadito vonalai miatt, ebben nincs semmi sajnos ez ilyen. Majd szules utan visszanyered a formad, es minden olyan lesz mint azelott.

Mielott valaki felreertene, nem a hizas miatt, hanem egyszeruen egy babas has nem szexualis tenyezo az agyban es ez igy rendben is van.

2017. jan. 23. 21:05
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Én irigylem a problémádat, engem eltiltottak a szextől. :(

Az apás szüléssel kapcsolatban: ha önként szeretne bemenni, én a helyedben nem aggódnék. Kényszeríteni viszont nem lehet, mert akkor van rá esély. Szerintem.

Viszont: szülés után is anya leszel, sőt még inkább az leszel. Soha többé nem lesz olyan, mint eddig, és ez normális. De nem biztos, hogy rosszabb lesz, csak más.

2017. jan. 23. 21:18
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Nálunk is hasonló volt a helyzet terhesség alatt.

Apás szülés volt!

Alig vártuk h leteljen a 6 hét ☺

Most hogy már a lányunk is nagyobb ( alszik nyugodtan, nem ébred) olyan a szex mint a terhesség előtt.

Kicsit kevesebb, de nem azért mert már nem kíván a férjem.

Ha ő szeretne bemenni a szülésre, akkor tegye.

Ne aggódj emiatt előre. Mi vagyunk az ellen példa.

2017. jan. 23. 21:28
 5/14 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Szerintem ezt a két cikket érdemes elolvasni, pont erről szól amit kérdeztel:)

2017. jan. 23. 21:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ. :) Sajnos még furcsa számomra ez a helyzet mivel az első babánkat várjuk. Remélem a szülés után minden rendbe jön ilyen téren. Az apás szülést pedig ő az aki mindenképpen szeretné. Én attól félek hogy olyan dolgokat lát majd bent amiket nem biztos hogy szeretnék. Azzal nyugtat hogy majd a fejemnél marad, de még így is kétségeim vannak. Majd kialakul még ezalatt a 13 hét alatt hogy hogy is lesz. :)
2017. jan. 23. 21:32
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Lègy megerto. A ferjem is igy volt. Egy terhes noben nem sok sexi van. Parom nagyon szerette (elnezest) hatulrol a sexet.:) mikor megszultem alig gyozte kivarni a 6-7 hetet, mert akkor mar engem is kivant 100% ban. Nem csak a sexet. :) kitartas
2017. jan. 23. 21:40
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket is, és a tapasztalatokat is. Igyekszem megértő lenni Vele. Köszönöm a biztatást mindenkinek. :)
2017. jan. 23. 21:51
 9/14 anonim ***** válasza:
53%

Azt kell felfogni, hogy a terhesség és a szülés, meg a gyerek nagyon nagyon sok mindent megváltoztat az ember életében. Megváltozik a test, a napirend, az alvási ritmus, sok minden. És bizony a szex is megváltozik. Meg ezer más dolog is. Az szex csak egy a millió közül.

Nincs olyan, hogy gyerek után is minden ugyanolyan, csak ott van egy gyerek.

De a probléma mindig csak az amiből problémát csináltok magatoknak.

Nem létezik megundorodás, ha én azt mondom, hogy hát most történt valami, ami kicsit megváltoztatta a szexhez való viszonyomat, de nem baj, most megyek és megbeszélem az asszonnyal, és együtt kialakítjuk újra a mi kis szexuális életünket. Lehet kicsit más lesz, de jó lesz. Érted?

2017. jan. 23. 22:01
 10/14 A kérdező kommentje:
Persze, értem. :) És köszönöm a válaszod. :)
2017. jan. 23. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!