37 hetes terhes vagyok és kijött rajtam az allergia terhességi kiütések amelyek nagyon viszketnek, voltam bőrgyógyásznál de ami kenőcsőt felírt nem használ semmit. Már napok óta nem tudok aludni sem tőle . Valaki valami megoldást a problémámra tud?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 11:16
1/7 anonim válasza:
Szia!
Esetleg Calcium pezsgő tabletta?Nekem ez segített.
2/7 anonim válasza:
Én is kálciumot szoktam!
Hol viszket?
3/7 anonim válasza:
szia4
Ugyanigy voltam,mint te...3 hétig szenvedtem vele..nagyon fájt és a testem minden pontján kijött:(
tőleg még vért is vettek, hogy nem e terhességi toxémia, de szerencsére nem az volt.
calcium injekciót ittam,fehér rázókeveréket használtam,calcium pezsgőtablettát, fenistilt stb....amugy kipróbáltam minden létező dolgot és 2 hét után jöttem rá, hogy amit a gyereknek vettem gyógyszertári fürdetőt, az jó fürdéskor, utána meg bekentem nívea testápolóval,a sötétkékkel..akkor kezdtek száradni lefelé.szülés után multak el.
jobbulást..mert tudom,milyen fájdalmas és idegesítő:(
4/7 anonim válasza:
Szia!Én 38+3hetes vagyok.36.héten jött ki rajtam is,borzasztóan viszketett,tiszta kiütés voltam.senki nem tudott semmit adni rá.ilyen cinkes rázóval kentem magam,illetve kalcium ampullát ittam.Hétfő óta nem viszketek,tök véletlen,mentem a szülészemhez,és nem kentem be magam a rázóval,csak fürdés után neogranormon testápolóval,és nem viszkettem annyira.Azóta is azzal kenem magam ,naponta többször is,és nem viszket már,illetve a pöttyök is tünnek el.Próbáld meg te is remélem segiteni fog,tudom mennyire rossz,sokszor kiborultam miatta én is.
5/7 anonim válasza:
utolsónak:akkor neked is a testápoló használt végül:)
utolsó előtti
6/7 anonim válasza:
Hát úgy néz ki az használ,pedig én is annyi mindent kipróbáltam rá,még vizes szódabikarbónát is kentem a kis pöttyökre:-))))
7/7 A kérdező kommentje:
Cinkrázó keveréket is használtam de sajnos attól is kijöttek mégjobban a pöttyeim a calcium sem használ,de már csak pár nap van a szülésig is remélem,,hogy utána el fog múlni...Sajnos már az egész testem kiütéses nagyon csúnya de bizom benne,hogy elmúlik.
2010. máj. 13. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!