Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz lehet, hogy amelyik...

Igaz lehet, hogy amelyik családba érkezik egy baba, ott meghal valaki?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 10:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk a családban két évvel ezelőttig az addig tartó 10 évben csak mentek el a családtagok. Meghalt két mind a négy nagyszülőm, nagypapám testvére, meg távolabbi rokonok is. Másfél éves a lányom, unokatesómnál egy éves lesz a pici, anyu unokatesójánál 1 éves a kisfiú, én meg 21 hetes vagyok ikrekkel.

Morbid kicsit, de hiszek kicsit benne.

2010. máj. 6. 14:24
 22/30 A kérdező kommentje:

Megdöbbentő, amiket írtok... :(

Nekem eddig gyönyörű várandósságom volt, mígnem 2 hete, 34 hetesen kaptam a hírt...

2010. máj. 6. 15:28
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Na neee most berezeltettetek!:(

Igaz ami igaz, amikor 2 hete pozitívat teszteltetem, azon a napon meghalt apukám sógora, hosszú betegeskedés után. Remélem ő be is zárta magaután a sort!!!, és még egy jó darabig él mindenki körülöttem.

2010. máj. 6. 16:13
 24/30 anonim ***** válasza:
78%
Mikor én születtem meghalt a dédim. De ha belegondolsz kb annyi idő múlva öregszenek meg az emberek, mire dédszülők lesznek. (bár a mai emancipált, karrierorientált világban ez nem egészen így jön ki.) Nálunk a kicsim egyik dédije 64, a másik 77 éves, az ükkpapája 93. Benne van a pakliban a veszély.
2010. máj. 8. 18:45
 25/30 anonim válasza:
Mikor nálunk kiderült hogy lesz baba,rá kb.1 hétre meghalt anyósom nagybátyja.(Távoli rokon,de akkor is rokon)Anyukám sajnos minden terhességénél elvesztett valakit(még 2 tesóm van.)És sajnos ez barátnőmék családjában is előfordul,ha terhesség van. :(((
2010. máj. 11. 13:00
 26/30 A kérdező kommentje:
A hagyatéki tárgyaláson azt mesélte a hölgy, hogy 95%-ban az elhunyt családjában valaki babát vár... :(
2010. máj. 11. 13:31
 27/30 anonim ***** válasza:

Szia. 30 hetes terhes vagyok, és ma meghalt az anyai nagymamám.:(

Hátborzongatóan különös,h. akik írtak, annak mind terhességük alatt meghalt egy szerettük...

2010. okt. 28. 13:38
 28/30 A kérdező kommentje:

Részvétem. :(

Én rengeteget sírtam, és még sírok is a mai napig, pedig már azóta van egy csodaszép, jókedvű, mosolygós, lassan 5 hónapos Kisfiam! Ő ad rengeteg erőt, és teszi széppé az életemet...

Hamarosan Te is megtapasztalod. Kitartás!

2010. okt. 29. 02:07
 29/30 LadyFatima válasza:

Sziasztok! Sajnos ez nálunk nagyon igaz :( 20évesen megszültem a kisfiamat rá egy hónapra elment a 70 éves nagymamám. Aki felnevelt engem és testvéreimet, szörnyű volt nagyon :( Nem tudtam elbúcsuzni tőle pedig egy házba laktunk. És az a legszörnyűbb mikor terhes voltam megálmodtam h melyik helységbe hal meg és h pontosan ott hol és úgy is volt csak nem én találtam rá hanem a báttyám. Mikor mi testvérek születünk mindanyiuknál meghalt vki és a családból.

Nagyon hiányzik nekünk egy hónapig láthatta a dédunokáját akit nagyon szeretett aban az egy hónapban. Félek újból elvesztek majd valakit ha megint szülök. Már csak anyukám van meg apám de ő már 10 évesen elhagyott minket.

2016. jún. 19. 22:18
 30/30 anonim ***** válasza:
23/29-es válaszoló vagyok. Most, hogy megtaláltam a kérdést leírom, hogy mi történt velem a terhességeim során. Abban az évben amikor az első babámat vártam 30 hetes terhes voltam mikor meghalt mamám. A kosfiam lett volna az első dédunokája. Nem volt még idős de beteg volt. Mégsem számítottunk rá hogy meg fog halni. A második fiammal 2012.ben lettem terhes. 16 hetes voltam mikor apukám hagyott itt minket. A második unokáját már nem láthatta. Félelmetes ez de szerintem is van ebben valami hogyha jön egy kis jövevény akkor valaki távozik a családból. 😢
2016. júl. 22. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!