Igaz lehet, hogy amelyik családba érkezik egy baba, ott meghal valaki?
Nálunk a családban két évvel ezelőttig az addig tartó 10 évben csak mentek el a családtagok. Meghalt két mind a négy nagyszülőm, nagypapám testvére, meg távolabbi rokonok is. Másfél éves a lányom, unokatesómnál egy éves lesz a pici, anyu unokatesójánál 1 éves a kisfiú, én meg 21 hetes vagyok ikrekkel.
Morbid kicsit, de hiszek kicsit benne.
Megdöbbentő, amiket írtok... :(
Nekem eddig gyönyörű várandósságom volt, mígnem 2 hete, 34 hetesen kaptam a hírt...
Na neee most berezeltettetek!:(
Igaz ami igaz, amikor 2 hete pozitívat teszteltetem, azon a napon meghalt apukám sógora, hosszú betegeskedés után. Remélem ő be is zárta magaután a sort!!!, és még egy jó darabig él mindenki körülöttem.
Szia. 30 hetes terhes vagyok, és ma meghalt az anyai nagymamám.:(
Hátborzongatóan különös,h. akik írtak, annak mind terhességük alatt meghalt egy szerettük...
Részvétem. :(
Én rengeteget sírtam, és még sírok is a mai napig, pedig már azóta van egy csodaszép, jókedvű, mosolygós, lassan 5 hónapos Kisfiam! Ő ad rengeteg erőt, és teszi széppé az életemet...
Hamarosan Te is megtapasztalod. Kitartás!
Sziasztok! Sajnos ez nálunk nagyon igaz :( 20évesen megszültem a kisfiamat rá egy hónapra elment a 70 éves nagymamám. Aki felnevelt engem és testvéreimet, szörnyű volt nagyon :( Nem tudtam elbúcsuzni tőle pedig egy házba laktunk. És az a legszörnyűbb mikor terhes voltam megálmodtam h melyik helységbe hal meg és h pontosan ott hol és úgy is volt csak nem én találtam rá hanem a báttyám. Mikor mi testvérek születünk mindanyiuknál meghalt vki és a családból.
Nagyon hiányzik nekünk egy hónapig láthatta a dédunokáját akit nagyon szeretett aban az egy hónapban. Félek újból elvesztek majd valakit ha megint szülök. Már csak anyukám van meg apám de ő már 10 évesen elhagyott minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!