Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz lehet, hogy amelyik...

Igaz lehet, hogy amelyik családba érkezik egy baba, ott meghal valaki?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 10:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Én hiszek benne, sajnos nálunk is bejött. Terhes voltam, mikor a bátyám meghalt.

Megint terhes vagyok, remélem az összes szerettem "túléli".

2010. máj. 6. 11:44
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Én az elmondhatatlanul imádott nagymamámat veszítettem a gyermekem születése után 2 hónappal. Így csak 2 hónaig lehetett boldog dédi. Szörnyen megviselt. Most várom a második babámat és előre félek, nehogy megint elveszítsünk valakit.
2010. máj. 6. 11:55
 13/30 anonim válasza:
100%
Sajnos szerintem is igaz. A nagybátyám halála után egy héttel tudtam meg hogy terhes vagyok. Ez 7 hete volt, remélem nem lesz több ilyen! :(
2010. máj. 6. 12:17
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nálunk nem jön be.Szeptemberben tudtuk meg a babát,novemberben apukámnak rosszindulatú daganatot állapitottak meg,megmütötték,most jól van.Napok kérdése és jön a baba,remélem mindenkivel minden rendben lesz.
2010. máj. 6. 12:27
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyik rokonom ikreket szült, erre a párjának az anyja és a nővére meghalt, de nem értem mért van ez, olyan furi... remélem nálam nem lesz ilyesmi!!!

17h km

2010. máj. 6. 12:31
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 12 éve mikor a kisfiamat szültem, másnap halt meg a nagymamám! :( Sajnos ő nagyon beteg volt akkor már 2-3éve agydaganattal műtötték. Most 7hetes kismama vagyok, nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz mindenkivel!!!!!!!
2010. máj. 6. 12:42
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Már lassan egy éve kűzdöttünk a babáért, mikor meghalt a férjem Apukája. Ő még mondta is, hogy pótolni kell az elveszett családtagot. Rá két hónapra pótoltuk is.
2010. máj. 6. 12:43
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az első babámat vártam, a 4. hónap elején meghalt a nagypapám, aki velünk lakott egy házban.

Amikor megszületett a második babám, előtte 2 nappal meghalt a sógorom (még 40 éves sem volt, és nem volt beteg)

Amikor nagymamám meghalt, az unokatesóm felesége kb félidős terhes volt (az unokatesómnak is a nagymamája volt)

A másik unokatesóm pedig kb.5. hónapban járt, amikor meghalt a férje nagymamája (ők is együtt laktak)

Remélem, ezek csak véletlenek, mert mindkét lányom megyasszony, idén és jövőre lesz esküvő, és babát is terveznek 2-3 éven belül.

2010. máj. 6. 13:05
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Tesóméknál az ikrek születtek júniusban végén és meghalt a nagymamánk augusztus legelején. Aztán lett még egy gyermek tesóméknál, szerencsére nem halt meg senki, tavaly pedig megszültem a lányomat és megintcsak szerencsére kerek a család. Olyan furi nem amit sokan le is írtak ide?
2010. máj. 6. 13:27
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne, 30 hetes vagyok, és nem rég tudtuk meg, hogy rákos az apósom. Neee:(
2010. máj. 6. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!