Igaz lehet, hogy amelyik családba érkezik egy baba, ott meghal valaki?
Én hiszek benne, sajnos nálunk is bejött. Terhes voltam, mikor a bátyám meghalt.
Megint terhes vagyok, remélem az összes szerettem "túléli".
Egyik rokonom ikreket szült, erre a párjának az anyja és a nővére meghalt, de nem értem mért van ez, olyan furi... remélem nálam nem lesz ilyesmi!!!
17h km
Amikor az első babámat vártam, a 4. hónap elején meghalt a nagypapám, aki velünk lakott egy házban.
Amikor megszületett a második babám, előtte 2 nappal meghalt a sógorom (még 40 éves sem volt, és nem volt beteg)
Amikor nagymamám meghalt, az unokatesóm felesége kb félidős terhes volt (az unokatesómnak is a nagymamája volt)
A másik unokatesóm pedig kb.5. hónapban járt, amikor meghalt a férje nagymamája (ők is együtt laktak)
Remélem, ezek csak véletlenek, mert mindkét lányom megyasszony, idén és jövőre lesz esküvő, és babát is terveznek 2-3 éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!