A pékáruk és a fehér cukor elhagyása mennyire ér valamit?
Jó lépésnek tűnik, igen. Természetesen ettől még lazán lehet hízni, hisz az a kalóriaegyenlegen múlik, de a legtöbbünknek ilyen étrend mellett azért nehezebb túlenni magunkat.
Egészség szempontjából pedig főleg szimpatizálok a döntéseddel, bár ez persze változó, hogy kinek mennyire sokat számít s a mérték is fontos, nem mindenki megy ilyen messzire és nem is kell.
Szerintem nem most kellene diétázni,illetve ha ragaszkodsz hozzá,orvossal konzultálni!!!Nyilván egyél vegyesen,de merész lenne most minden ilyet elhagyni.Sokk lenne a szervezetednek.Figyelj oda mit eszel,több zöldseg,gyümölcs,napi többszöri étkezés,de mindig a lényeg a mérték.Sportolni se most kezdj!Séta igen,terhestorna igen,de az orvosok akkor ajanlják a többit,ha előtte is csináltad!
Én az elsőnél 20kgot híztam,másodiknál 10et,ami szüles után le is ment.A különbség,hogy ott volt a nagyobbik gyerek,mindig sürögtem-forogtam,nem volt pihenés,el kellett látni+sokat futni utana+játszóterezés.Sokkal kevesebb víz jött rám,elsőnél annyira fájtak a végtagjaim a víztől,a masodiknál semmi bajom nem volt így!Kitartás!
A finomított cukrokat, cukros üdítőt, cukorkat, csokit elhagyhatod.
De szenhidrátra szükség van! Rizset, kis adag krumplit, kis mennyiségű tésztát, barna kenyeret, teljes kiorlesu pekarut fogyassz.
Én terhességi cukorbeteg lettem, és azért is szólnak, ha túl alacsony a vercukor érték, ha túl kevés a szenhidrat.
Nézz meg a neten egy 200 g-os szenhidrat dietat, ahhoz tudod viszonyítani az adagokat. Annál kevesebb szenhidrat kevés lesz, ha nincs gond a cukroddal. Így, hogy nekem van, 180 g-nál nem ehetek kevesebbet.
A terhességi cukrosok sem hagyhatják el teljesen a szénhidrátot, nem tudom, ezt a hülyeséget honnan vettétek! Csak meg van szabva, hogy melyik étkezésre hány grammot kell enni, és mikor milyet (lassú vagy gyors felszívódású).
Aki terhesen kezd egy ilyen drasztikus fogyókúrába (mert ez az!), meg sportolni, az szerintem sok jóra nem számíthat.
Lehet vigyázni a kilókra, de csak ésszel.
Hat en olyan rosszul vagyok, egesz nap emelygek, sok a savam, es csak ugy mulik valamennyire ha eszek...igy gyakorlatilag 2 orankent ennem kell vmit, legtobbszor szenhidrat ami segit, piritos pl barmikor johet, mert mast alig birok megenni.
Hat ez a 22-es csapdaja, en sem akarokel hizni, de hatha lassan mar elmulik az emyeges is a 12 het kornyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!