Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik nem esztek (fehér/egyálta...

Akik nem esztek (fehér/egyáltalán) kenyeret illetve finomított cukrot terhesség alatt, mivel helyettesítitek?

Figyelt kérdés
ha van minta étrend, receptlista, link, azt is megköszönöm!

2012. okt. 15. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Én a fehér cukrot nyírfacukkorral helyettesítem (kelt tésztákhoz nem használató csak, minden máshoz igen). A többi dologhoz és jó receptekhez ajánlom figyelmedbe kedves bartánőm gasztroblogját, ahol egészséges és tápláló ételeket és finom édességeket találsz:

[link]

További szép várandósságot kívánok!

2012. okt. 15. 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:

A fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű, Pur-pur vagy korpás kenyeret, a cukor helyett nyírfacukrot vagy sztíviát használok (vagy édesítés nélkül eszem/iszom)

A legfontosabb, amit írtál is, hogy ne fehér kenyér kenyér legyen, és ne répacukor. Tésztából durum vagy teljesőrlésű, rizsből barna vagy basmati.

Az azendietam.hu-n találsz recepteket.

2012. okt. 15. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Feher kenyer helyett dm-es teljes kiorlesu extrudalt kenyer. Cukor helyett semmi, semmit nem edesitek. Edesitoszer alapbol kizarva, minden mas (mez) olyan mint a cukor.

29h km

2012. okt. 15. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja es rizs, krumpli helyett bulgur (tokeletes a cukrom tole, akarmennyit eszek es olyan mint a rizs).
2012. okt. 15. 14:32
 5/9 anonim válasza:

Én szénhidrátot csak reggelre eszem. Fehér kenyér helyett, Norbi Update 6g kenyeret, ( nem vagyok Update fanatikus, ezt az egy terméket veszem, és tényleg nagyon finom) Reggelire főzz meg egy marék zabpelyhet, egy hintés lenmaggal, egy csipet fahéjjal és egy reszelt almával, édesítsd Steviával. Ez nagyon jól laktat, és nem fogod kívánni a kenyeret.

Én cukor helyett Steviát használok, ennek 0 kalória tartalma van, de nem mesterséges édesítő, hanem 100 % növényi eredetű, ráadásul még az anyagcserére is jó hatással van.

Én például egyáltalán nem eszem rizset, krumplit, tésztát, kenyeret, de azt is meg tudom érteni, ha valaki nem száműzi az étrendjéből teljes mértékben ezeket a szénhidrátokat.

Próbálj a rizs helyett hajdinát, kölest vagy bulgurt főzni. A húshoz a köretet próbáld úgy megválasztani, hogy legalább a fele zöldség legyen, akár nyers akár főtt, akár sült...

Remélem tudtam segíteni.

2012. okt. 17. 23:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia.Ami a legjobb ,egészséges,sokat ehetsz belőle és még fogyaszt is .Az az UPDATE termékek .Én 120-kg-rol 75-re fogytam és közben zabáltam és a cukrom is nagyon,nagyon jó zaba után 5,5.Soha nem erőltetem ezt a dolgot mindig csak azt mondom ,hogy probálja ki bárki pár hétig és van eredmény:-))))))))
2012. okt. 18. 09:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Nehogy már a fehér kenyértől baja legyen a babának!Semmi bajod nem lesz tóle,én minden vacsira meg reggelire zsemlét eszem és semmi bajom.Nem kell ám túlzásokba esni,más is hordott ki úgy babát, hogy evett fehérkenyeret:-)
2012. okt. 18. 11:49
 8/9 A kérdező kommentje:
nem aggódom a baba egészsége miatt, viszont előzőnél a maradék 4 plusz kiló is nagyon ragaszkodott hozzám még szülés után egy évvel is, ha tudnám fentieket helyettesíteni, annyival sem híznék többet. Köszönöm mindenkinek! Írjatok még ha van ötlet!
2012. okt. 18. 11:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves 7-es válaszoló, 2-es vagyok. Én pl. nem azért nem ettem fehér kenyeret, mert túllihegtem a dolgot, hanem mert kötelező diétáznom egész életemben inzulinbetegség miatt.

Amúgy pedig senkinek sem árt meg, ha a finomított cukrot mellőzi.

2012. okt. 18. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!