5hetes terhes vagyok, es nem szeretem a tejet, de a joghurtot semm. Mit csinäljak?
Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 10:17
11/14 anonim válasza:
Az is hozzátartozik az igazsághoz, h. amit megveszel a boltokban az ultrapasztőrözött, majdnem éves szavatosságú tejeket, abban már korántsem annyi a tápérték, mint régen volt. Ezek már inkább tejporboros italok.
Pótold gyümölcsös joghurttal, sajttal. Pl. a joghurtból és fagyasztott gyümölcsből fagyit is készíthetsz, hátha jobban csúszik. Túró, akár krém formájában, tejföl, kefír.
12/14 anonim válasza:
én kimondottan hánytam a tejtol az elejen..
mostanaban mar (ugy 16. het óta) meg-megiszogatom, turmixként (gyumolcs+tej cukor nelkul, max edesitoszerrel)
kakaóként (főleg hidegen)
13/14 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a sok välaszt!!egy kicsit megnaugodtam.akkor nem vagyok egyedül aki nincs oda a tejes cuccokert...megegyszer köszi!
2008. okt. 9. 13:48
14/14 anonim válasza:
én a gyümölcsöt nem szeretem.furcsának tűnhet de alapból nem szeretem és a férjem majd kihajt vele a világból ha megkívánok egy fürt szőlőt megeszem de lehet hogy utána 4 napig semmit se eszek.eszem a vitamint(Gravida) meg minden mást.muszályból nem lehet enni mert úgyis csak rosszul leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!