Kismamik milyen sajtokat esztek? Több kálciumra lenne szükségem a védőnő sok sajtot, joghurtot tejterméket javasolt. De nem kérdeztem rá, milyen sajtra gondol= (
Kocka sajtok jók erre?Vagy trappista?
Bocsi, de tényleg nem tudom, viszont a fogaim kezdik beadni magukat:((((
Gyakorlatilag bármelyiket eheted, csak ne legyen penészes.
Itt találsz sajtokat, de érdemes elmenni egy nagyobb boltba és jól bevásárolni különbözőkből :)
Kocka sajtok nagyon egészségtelenek és zsírosak, szerintem azt ne edd.
Inkább akkor a trappista, bár abban is van zsír bőven, de ha nem híztál sokat, akkor simán eheted.
Én nagyon szeretem a házi gyümölcsyoghurtokat. Vagy én teszek gyümit natúr yoghurtba vagy a piacon veszem termelőtől a cukrozatlan gyümölcsözött házi yoghurtot.
Ahogyan a többiek is írták, a penészes sajtok most nem nagyon ajánlottak. De azért van bőven választék, olyat egyél amilyet szeretsz :)
Nálam az edami és a köménymagos sajt a nyerő, de ez ízlés kérdése.
És esetleg ajánlatos calcium tabletta is, de erről inkább kérdezd meg az orvosodat, az a biztos.
34 hetes kismama
Annyi sajtot nem tudsz megenni, amennyi kálciumra szükséged van. Vegyél Ca-tablettát, napi 1000 mg kell, emellé jöhet attól még tejtermék. De kevés Ca majd lábgörcsöt, fogromlást, időskori csontritkulást, stb-t okoz...
36 hetes km
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
Akkor beszerzek pezsgőtabit is.
Igazából a kedvencem a camping paradicsomos kockasajt:)A másik a trappista:)
Köszi,hogy segítettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!