Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinäljak a barätnömmel?...

Mit csinäljak a barätnömmel? Segitenetek?

Figyelt kérdés
29hetes vagyok,es külföldön elek.tegnap bejelentette,hogy meglätogat äprilis vegen vagy mäjus elejen.hozzäteszem,hogy pici a häzunk,csak 1gyerekszobänk van,amit meg csinälunk,es a nappali nyitott.irtam neki,hogy nincs hol aludnia,es mär mindig färadt vagyok,eg a baba cuccait akarom mär rendezgetni,meg nem akarok egesz nap mäszkälni,meg ugye akkor megiscsak egy vendeg van a häznäl...de nem ertette meg.azt mondta,hogy ö majd segit,es neki nem kell ägy sem,majd a földön megalszik.ti ertitek ezt??megbäntani nem akarom,de engem az utolso hetekben hagyjanak beken...ugye ti megertetek?
2009. ápr. 1. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lenne ovatosan közölni hogy már nem vagy olyan állapotban, hogy vendéget láss el. Ha igaz barátnő ,aakkor megérti ha nem akkor nem kár érte.
2009. ápr. 1. 10:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Mennyi időre menne hozzád?

Ha csak pár nap, akkor még jól is jöhet egy segítő kéz - akár a bevásárlásnál, vagy a takarításban. Biztosan szívesen segít. És biztosan szeretne látni nagy pocakkal. Ha igazán a barátnőd, akkor pár nap nem gond. Ha 2 hetet akar maradni, akkor meg mondd meg neki, hogy ne haragudjon, de nektek csak 3-4 nap jó.

23 hetes kismami

2009. ápr. 1. 10:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem írd meg neki egyértelműen, hogy most ne jöjjön és írd meg, hogy miért. Ha jó barátnőd, akkor nem fog megsértődni rajta. (Ha pedig igen, akkor mint barátnőt is elfelejtheted.)

Esetleg írj neki egy-két jobb panziót a környéken, hogyha mindenképp jönni akar, akkor vegyen szállást magának. De ettől még mindíg a nyakadon ülhet naphosszat, tehát szerintem az egyértelmű üzenet az egyenes út.

2009. ápr. 1. 10:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, neme gyszerű a helyzeted... Mivel nem ért a szép szóból, szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha elmondanád neki, hogy az utolsó időben nem szeretnéd ha akárkihez is igazodnod kéne... Ha fontos vagy neki, meg fogja érteni, és nem fogja bántásnak venni.

Nekem apósom nője magyarázza, hogy majd ha hazajöttünk a kórházból, akkor idecuccol hozzánk pár hétre, és nem érti meg, hogy hely sincs, és ha valakinek a segítségére van szükségem az az anyukám. Mondtam férjemnek, nem érdekel hogy oldja meg, de magyarázza el neki, hogy ide nem költözik... Mégha az anyósom lenne, akkor azt mondom ok. De ezt a nőt nem is nagyon tudom elviselni. Szörnyű....

Fel a fejjel!

2009. ápr. 1. 10:49
 5/10 A kérdező kommentje:
1-1,5 hetre akar jönni.a legjobb,hogy nem is hivtam meg.azonkivül eleg segitsegem van itt,ugyhogy emiatt nem kell jönnie...föleg nem pär hettel a szüles elött...akkor mär olyan sok segiteni valo nincs is...
2009. ápr. 1. 10:54
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Valószínű nem szereted túlságosan a barátnődet! Nem lehet? Akkor keres az ember mindenféle kifogásokat. Ha mégis, és csak hormonjaid miatt vagy ilyen, akkor meg mond meg neki kerek-perec hogy most nem tudsz elviselni senkit, és ne haragudjon de most ne jöjjön. Ha tényleg igazi jó barátnők vagytok akkor ezt megérti. lényeg hogy mond el őszintén hogy mit érzel és akkor nem lesz rajtad nagy lelki teher.
2009. ápr. 1. 10:55
 7/10 A kérdező kommentje:
pont ez az,hogy joban voltunk mindig,de annyira nem,hogy minden nap beszeltünk volna vagy talälkozunk...kb 2honapban 1szer ha estleg talälkoztunk...meg csak hebe-hoba levelezünk..aranyos meg minden,de szerintem ez alätogatäs most nem szükseges.asszem nem marad mäs välasztäsom,csak meg kell neki irnom,mit gondolok...
2009. ápr. 1. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor mondd meg Neki! Egy barát megérti és egy barátnak nem kell köntörfalazni, nem sértődik meg. Egy nagy filozófus mondta, sajnos már nem emlékszem a nevére, hogy egy embernek élete folyamán egy, maximum két barátja lehet, többet a lelke nem képes befogadni. De a legtöbb embernek egy sem adatik meg. A barát fogalom több mint az ismerősi.

A barát nem fog megsértődni és őszintén el lehet Neki mondani, hogy ne jöjjön. Ez a legkevesebb.

2009. ápr. 1. 11:43
 9/10 anonim ***** válasza:

szerintem ird meg neki h most nem aktualis, es h babat varsz es szeretned a szules elotti egy ket hetet nyugalommal tolteni. ha rendes lany megerti ha nem, akkor nem kell vele foglalkozni.

En is voltam hasonlo szituban amikor egy gimis osztalytarsam keresett meg h jonnenek. en is kulfoldon lakom. Igaz nekem nagy hazam van, de o csaladostul jott volna harom gyerekkel meg a ferjevel annyira azert nem nagy a hazam h a suzles utan 5 fot elszallasoljunk foleg anyu nalam van most h besegit nekem a haztartasba. Ne megirtam neki h babat varok es segitek neki szallast keresni, meg ajanlottam egy ket utazasi ugyokot akikrol tudom h jok es megbizhatoak h vegyek fel a kapcsolatot. De pl o megsertodott es meg annyit sem irt h gratulalok a babahoz. ez azert eleg sziven szurt. de ugy latszik h o ilyen. most mar nem erdekel, csak eleinte bantott a dolog. o nem ertette meg nem a szemelyevel es a csaladjaval van a gondom es ha nem varnak babat elszallasolnam de most sajnos nem tudom.

Gondolom a baratnod azert akar nalad megszallni mert az ugy olcsobb mint ha szallast fizetne. szerintem ha nem akarod vendegul latni ird meg neki ha nem erti meg ne bankodj miatta foleg ha nem is volt olyan kozeli a baratsag.

2009. ápr. 2. 01:44
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a välaszokat!mindjärt megirom neki,hogy mi a helyzet.amugy azt irta,hogy kell neki egy kis kikapcsolodäs,es azert is akar jönni...kössz...ugyhogy csak lehet valami abban,hogy ingyen szälläst akar...nem tudom.azert köszi a tanäcsokat!
2009. ápr. 2. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!